Life

Cum a ajuns Adela Popescu să doarmă într-o morgă: „M-au băgat în frigider. Erau și colocatari”

Adela Popescu a povestit prin ce experiență a trecut la filmări. Era atât de obosită încât a adormit într-o morgă, în timp ce camerele și luminile erau pregătite.
14.01.2023 | 11:34
Cum a ajuns Adela Popescu sa doarma intro morga Mau bagat in frigider Erau si colocatari
Adela Popescu a povestit cum a ajuns să doarmă într-o morgă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și-a făcut un nume în România după ce a jucat în telenovele consacrate. Succesul a venit la pachet cu multă muncă, iar oboseala și-a spus de multe ori cuvântul asupra sa.

Oboseala a împins-o pe Adela Popescu să adoarmă într-o morgă. Cum a fost posibil

Adela Popescu a făcut furori în telenovelele românești în care a jucat. Numai iubirea sau Lacrimi de iubire i-au adus succesul, dar au și supus-o unui mare stres.

ADVERTISEMENT

Vedeta petrecea multe ore la filmări și nu avea mereu timp să se odihnească, așa că profita de fiecare minut liber. Astfel, a ajuns ca la un moment dat să adoarmă într-o morgă, chiar dacă nu era singură acolo.

„Am dormit într-o morgă. La o filmare. M-au băgat în frigider, acolo unde filmam și până au aranjat camerele, eu am adormit.

ADVERTISEMENT

Și erau și colocatari în morgă”, a povestit Adela Popescu în cadrul unei emisiuni de televiziune, conform WoWbiz.ro. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan, peripeții cu copiii în Thailanda

În prezent, Adela Popescu nu mai are stresul filmărilor, dar este mama a trei copii, iar asta îi ocupă cea mai mare parte din timp.

ADVERTISEMENT

De sărbători a plecat împreună cu micuții în Thailanda, acolo unde Radu Vâlcan a filmat pentru noul sezon de la Insula iubirii.

Chiar dacă s-a bucurat de momentele petrecute cu familie, vedeta Pro TV și soțul său au avut și câteva peripeții cu cei trei năzdrăvani.

ADVERTISEMENT

„În noaptea de Crăciun, la hotelul nostru, era petrecere organizată pentru musafiri. Ne-am luat și noi un pahar de șampanie și vorbeam cu soțul și ne întoarcem, așa, ne uităm pe scenă, ăștia doi ai noștri urcaseră pe scenă și chiar aveau un moment artistic. Radu era gen: ‘ce e cu ăștia aici?’.

Numai tâmpenii au făcut, ceva oribil. A doua zi, dimineața, am avut și fani care au venit și ne-au spus, ‘Băi, ați fost cel mai bun lucru care s-a întâmplat!’”, și-a amintit Adela Popescu.

ADVERTISEMENT