Life

Cum a ajuns Augustin Viziru în arest, în Germania, la doar 16 ani. Dezvăluiri inedite despre viața sa

Augustin Viziru are o viață de poveste! Actorul a povestit o serie de lucruri mai puțin cunoscute despre el, într-un interviu acordat în emisiunea „Fiță cu Adiță”.
16.04.2022 | 14:53
Cum a ajuns Augustin Viziru in arest in Germania la doar 16 ani Dezvaluiri inedite despre viata sa
Augustin Viziru, confesiuni despre peripețiile prin care a trecut în viață. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Actorul Augustin Viziru a avut parte de tot felul de trăiri, care mai de care mai palpitante. Actorul a povestit o parte din lucrurile prin care a trebuit să treacă în viață, de la boacănele pe care le face orice tânăr până la pierderea dureroasă pe care a suferit-o.

Augustin Viziru, arestat din greșeală în Germania

Fratele lui Lucian Viziru a declarat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță” de pe Youtube că la vârsta de 16 ani a fost arestat, din greșeală, în Germania. Bărbatul a mărturisit că a stat 24 de ore în arestul Poliției fără să fi făcut nimic.

ADVERTISEMENT

A aflat apoi că a fost confundat cu altcineva, iar polițiștii l-au eliberat. „Chiar n-am făcut nimic. Am fost confundat”, a declarat Augustin Viziru pe Youtube.

Un alt subiect delicat despre care Augustin a vorbit fără să se ferească este dependența de noroc. Actorul s-a luptat multă vreme cu această patimă. A reușit să revină la viața sa normală după ce a schimbat anturajul.

ADVERTISEMENT

Viziru e de părere că persoanele care se confruntă cu așa ceva ar trebui să renunțe la cercul care îi determină să joace mereu.

Ce a declarat despre dependența de jocurile de noroc

„Nu există sfat (n.r.: să te lași de jocuri). Dacă tu nu vrei să ieși din lumea aia… Primul pas pe care trebuie să îl faci este să schimbi anturajul. Se complac în situația aia. O dată ciugulești, apoi ești barosan, a doua zi nu mai câștigi. Nu cred că am fost depresiv din cauza asta. 

ADVERTISEMENT

În orice situație, eu văd partea pozitivă a lucrurilor. Că sunt supărat, că am și eu zile proaste, da. Dar să zic că am fost depresiv vreodată, nu cred”, a declarat Augustin Viziru.

Augustin a spus că a avut, însă, în anturaj persoane care au suferit mult din cauza ludopatiei, cum se numește acest tip de dependență.

ADVERTISEMENT

Augustin recunoaște că mai pune din când în când la pariuri, însă nu este obsedat de asta, iar dacă pierde la un singur gol pe meci nu se mai consumă așa cum o făcea în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT
Tags: