Life

Cum a ajuns Mihai Călin să primească pozele de la nuntă după 20 de ani: „Nod în gât”

Cum a ajuns Mihai Călin să primească pozele de la nuntă. Au trecut 20 de ani de atunci, dar întâmplarea a făcut ca el să primească fotografiile abia cum.
28.04.2023 | 22:55
Cum a ajuns Mihai Calin sa primeasca pozele de la nunta dupa 20 de ani Nod in gat
Cum a ajuns Mihai Călin să primească pozele de la nuntă după 20 de ani. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Mihai Călin să primească pozele de la nuntă după 20 de ani de la cununia civilă cu Silvia, soția lui.

Cum a ajuns Mihai Călin să primească pozele de la nuntă

Mihai Călin a ajuns să primească pozele de la cununia civilă cu soția lui. Au trecut 20 de ani de atunci, dar cei doi nu aveau nicio amintire.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea a făcut ca actorul din Adela să fie la locul potrivit în momentul potrivit. Acesta a fost strigat de o femeie care lucrează la un atelier foto chiar pe stradă.

Mihai Călin își lăsase mașina la service pentru o oră și în drumul său prin împrejurimi a ajuns să fie chemat de această doamnă.

ADVERTISEMENT

Aceasta i-a spus că are niște poze cu el de multă vreme la atelier, iar atunci când a deschis plicul înmânat, actorul a văzut că era vorba chiar de pozele de la cununia sa civilă.

“Azi dimineață am lăsat mașina la service pentru o oră. Plec să cumpăr ceva; la 20 m, un atelier foto în fața căruia o doamnă fumează. Trec pe lângă ea și aud: “Domnu’, domnu’, aveți niște poze la noi!”.

ADVERTISEMENT

Cât au costat pozele de la cununia civilă a lui Mihai Călin

Pozele nu erau plătite de atunci, iar actorul a plătit 96 de lei pentru pozele recuperate după 20 de ani. Actorului chiar i-a părut rău că nu i-a dat femeii mai mulți bani pentru gestul său. Aceasta nu numai că i-a ținut pozele vreme de două decenii, dar a și insistat ca el să vină să le ridice.

„Sunteți sigură? “Da, de mai demult!” Doamna găsește în aproximativ 20 de secunde, undeva la îndemână, un plic pe care mi-l dă. Deschid și văd vreo 10 poze și negativul. Sunt de acum 20 de ani. Pe 14 Iunie se fac 20 de ani”, a povestit actorul.

ADVERTISEMENT

„Vi le -am plătit ?“Nu. 96 de lei“. Nod în gât . N-aveam nicio poză. Și eu, ca prostu’, îi dau 100. 4 lei bacșiș! Păi, nu sunt eu de 2 lei? Mâine mă duc să-i mai dau 100”, a mărturisit Mihai Călin pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: