Life

Cum a ajuns un mecanic de locomotivă viral pe Internet. Bărbatul a încetinit trenul și i-a lăsat pe toți fără cuvinte: ”Încotro e Amsterdam?”

Cum a reușit un mecanic de locomotivă să devină celebru în online. Vorbele sale i-au uimit pe toți, după ce a micșorat viteza.
18.04.2023 | 16:36
Cum a ajuns un mecanic de locomotiva viral pe Internet Barbatul a incetinit trenul si ia lasat pe toti fara cuvinte Incotro e Amsterdam
Cum a reușit un mecanic de locomotivă să devină celebru în online. Vorbele sale i-au uimit pe toți, după ce a micșorat viteza. Sursa foto: rompro.nl
ADVERTISEMENT

Cum a ajuns un mașinist viral pe Internet. Bărbatul a încetinit trenul şi i-a lăsat pe toți fără cuvinte după ce a trecut printr-o gară. A strigat în gura mare în ce direcție se află orașul Amsterdam, capitala oficială a Țărilor de Jos.

Cum a reușit un mecanic de locomotivă să devină celebru în online. Vorbele sale i-au uimit pe toți, după ce a micșorat viteza

Un mecanic de locomotivă din Olanda a reușit să devină celebru în online datorită vorbele sale care i-au uimit pe toți. Acesta a micșorat viteza trenului de călători, colorat în galben și albastru, pentru a pune o întrebare neașteptată.

ADVERTISEMENT

Filmarea distribuită pe pagina intitulată Dumpert, de pe Facebook, lasă de înțeles că mașinistul s-a rătăcit și îl arată pe bărbat în timp ce încetinește în trecerea sa prin gara Zwolle și strigă: „Încotro e Amsterdam?”.

Videoclipul a fost încărcat pe data de 14 aprilie 2023 și a strâns până în momentul de față numeroase aprecieri și mesaje din partea oamenilor de pretutindeni. A primit 1.700 de like-uri și a fost vizionat de 294.000 de ori pe platforma de socializare.

ADVERTISEMENT

Potrivit ziarului regional Dagblad de Stentor, imaginile sunt realizate de-a lungul peronului 1B, în gara Zwolle, chiar pe lângă podul Hoge Spoorbrug. Mecanicul de tren conduce noul intercity rapid, ICNG.

Sursa menționată mai arată că, cel mai probabil trenul va începe să oprească și în Zwolle începând de anul acesta și va fi utilizat pe o rută care ajunge la Amsterdam Sud, prin Zwolle, la Groningen și Leeuwarden.

ADVERTISEMENT

Trenul, perfect pentru călătoriile în Olanda

Trenul este mijlocul de transport perfect pentru călătoriile care se desfășoară pe teritorul Olandei. Oamenii obișnuiesc să îl folosească atât pe distanțe scurte, cât și pentru unele mai lungi pentru că prețurile sunt foarte accesibile.

Țara are locomotive rapide și eficiente și în prezent dispune de una dintre cele mai aglomerate rețele europene. Mai exact, Olanda are 7.000 de kilometri de linii, 400 de stații și 34 de operatori de călători și marfă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, trenurile sunt foarte dese, ceea ce înseamnă că timpul de așteptare în gară nu este deloc mare. Spre exemplu de la Amsterdan la Rotterdam, un mecanic de locomotivă face traseul în 41 de minute, fiind vorba de 70 de kilometri.

ADVERTISEMENT
Tags: