Life

Cum a apărut Cristina Ciobănașu alături de Vlad Gherman după logodna actorului. I-a surprins pe toți

Cum s-a fotografiat Cristina Ciobănașu cu Vlad Gherman, după logodna artistului. A uimit pe toată lumea de pe Internet.
22.08.2023 | 10:45
Cum a aparut Cristina Ciobanasu alaturi de Vlad Gherman dupa logodna actorului Ia surprins pe toti
Cum s-a fotografiat Cristina Ciobănașu cu Vlad Gherman, după logodna artistului. A uimit pe toată lumea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum a apărut Cristina Ciobănașu alături de Vlad Gherman după logodna actorului cu partenera de viață, Oana Moșneagu. Cererea în căsătorie a avut loc recent, la Palatul Mogoșoaia din județul Ilfov. I-a surprins pe toți.

Cum s-a fotografiat Cristina Ciobănașu cu Vlad Gherman, după logodna artistului. A uimit pe toată lumea

Cum s-a fotografiat Cristina Ciobănașu cu Vlad Gherman, după logodna artistului. A uimit pe toată lumea, toți știind că au format un cuplu frumos timp de 9 ani. După despărțire au rămas în cele mai bune relații.

ADVERTISEMENT

Actorii lucrează împreună la o emisiune difuzată la Happy Channel și nu este de mirare că sunt văzuți frecvent unul în compania celuilalt. Așa s-a întâmplat și acum când au sărbătorit-o pe colega de platou, Andreea Ibacka.

Frumoasa blondină a împlinit 38 de ani pe 18 august. Soția lui Cabral a fost sărbătorită cu mare fast și a primit urări de la familie, prieteni și apropiați. Așa se face că vedetele i-au fost alături prezentatoarei în ziua cea mare.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani și face to face (n.red. față în față), coleguța!”, a scris Cristina Ciobănașu pe Instagram, legat de o imagine în care apare alături de Vlad Gherman și Andreea Ibacka, care stă în mijloc.

Oana Moșneagu, cerută în căsătorie de Vlad Gherman

Oana Moșneagu a fost extrem de emoționată atunci când a primit cererea în căsătorie de la iubitul ei, Vlad Gherman, la finalul unei piese de teatru. Actorii au împărtășit cu fanii evenimentul prin intermediul unor fotografii.

ADVERTISEMENT

Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață.

Vă iubim și vă mulțumim. Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi”, a scris vedeta din serialul Lia, soția soțului meu, pe rețelele de socializare. Fosta iubită a lui Vlad Gherman nu a reacționat până acum.

ADVERTISEMENT

Foarte multă lume se aștepta la o reacție din partea Cristinei Ciobănașu, care, însă, nu a venit până acum. Blondina este tot mai discretă în ultima perioadă, având la rândul său o relație amoroasă în care se simte împlinită.

ADVERTISEMENT