Life

Reacția Cristinei Ciobănașu după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit. Unde era actrița în momentul cererii

Care a fost reacția Cristinei Ciobănașu după ce Vlad Gherman s-a logodit cu Oana Moșneagu. Ce făcea actrița în momentul cererii.
15.08.2023 | 08:20
Reactia Cristinei Ciobanasu dupa ce Vlad Gherman si Oana Mosneagu sau logodit Unde era actrita in momentul cererii
Ce reacție a avut Cristina Ciobănașu după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit, iar fanii au așteptat reacția Cristinei Ciobănașu. În momentul în care a avut loc cererea, actrița era la un eveniment, alături de iubitul ei.

Reacția Cristinei Ciobănașu după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit

În weekend-ul care a trecut, Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu, la premiera spectacolului “Îmblânzirea Scorpiei”, la Palatul Mogoșoaia, în fața tuturor, iar momentul a fost unul foarte emoționant.

ADVERTISEMENT

Cei doi au o relație de doi ani, iar Vlad Gherman a decis să facă pasul cel mare. Actrița a spus imediat “Da”, vizibil emoționată de gestul iubitului ei.

Mulți au fost curioși să afle care a fost reacția Cristinei Ciobănașu, care a fost împreună cu Vlad Gherman timp de nouă ani. Cei doi s-au despărțit la începutul anului 2021, iar de atunci amândoi au început alte relații.

ADVERTISEMENT

În momentul cererii în căsătorie, Cristina Ciobănașu a fost prezentă la festivalul de muzică Summer Well. Actrița s-a bucurat de artiștii și de trupele care au urcat pe scena festivalului, printre care și Tom Grennan și Florence + The Machine.

Vedeta nu a făcut niciun comentariu cu privire la faptul că fostul ei iubit s-a logodit. În schimb, a postat imagini la festival, acolo unde a fost alături de iubitul ei, Alexandru Mureșan. De altfel, tânăra a apreciat postarea în care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au anunțat logodna.

ADVERTISEMENT

După despărțire, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut proiecte comune. Cei doi au rămas în relații bune, chiar dacă le-a fost greu la început.

Separarea celor doi a fost cu greu acceptată de internauți. Fanii au crezut că cei doi se vor împăca, în final, însă amândoi au mers mai departe, după aproape un deceniu împreună.

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus Vlad Gherman Oanei Moșneagu atunci când a cerut-o în căsătorie

Înainte de a-i oferi inelul partenerei sale, Vlad Gherman a ținut un discurs emoționant în fața celor prezenți. Actorul i-a mulțumit Oanei Moșneagu pentru tot și i-a făcut o declarație de neuitat.

“Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa, cu traume, cu griji, cu anxietăți, și cel mai important lucru e că în ăștia doi ani Oana m-a ajutat enorm să fiu un bărbat complet.

Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi și îmi doresc ca acest în fiecare zi să fie alături de tine”, i-a spus Vlad Gherman partenerei sale, iar clipul a fost postat și pe Instagram.

ADVERTISEMENT