Life

Vlad Gherman a fost atent la detalii! Cum arată inelul de logodnă primit de Oana Moșneagu: ”Să învățăm să ne iubim”

Vlad Gherman a fost atent la detalii când a luat inelul de logodnă pentru Oana Moșneagu. Cum arată bijuteria? E de-a dreptul spectaculoasă.
13.08.2023 | 12:11
Vlad Gherman a fost atent la detalii Cum arata inelul de logodna primit de Oana Mosneagu Sa invatam sa ne iubim
Cum arată inelul de logodnă primit de Oana Moșneagu de la Vlad Gherman. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Actorul și-a cerut în căsătorie iubita, iar momentul a fost cu adevăratul unul unic.

Cum arată inelul de logodnă primit de Oana Moșneagu de la Vlad Gherman

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt împreună de doi ani de zile. Iată că a venit momentul ca relația lor să treacă la nivelul următor. Astfel, actorul a avut grijă să pregătească un moment deosebit pentru partenera sa de viață.

ADVERTISEMENT

A cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu la finalul unui spectacol unde jucau amândoi. Toți spectatorii au fost martori, iar momentul a fost filmat, dar și fotografiat din numeroase direcții.

Cum arată însă inelul primit de Oana Moșneagu? Se pare că dincolo de cererea în căsătorie, Vlad Gherman a fost și atent la alte detalii. Inelul de logodnă este unul cu adevărat spectaculos.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre un inel de culoare argintie, cu un diamant auriu în mijloc. De asemenea și forma pietrei prețioase este una destul de detaliată, astfel că putem spune că actrița se bucură de un accesoriu unic.

Cum arată inelul de logodnă primit de Oana Moșneagu de la Vlad Gherman. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Cum arată inelul de logodnă primit de Oana Moșneagu de la Vlad Gherman. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Actrița e în culmea fericirii

Menționăm faptul că după ce a fost cerută în căsătorie, Oana Moșneagu a publicat și un mesaj. Într-o postare pe contul personal de Instagram, actrița le-a mulțumit tuturor celor care le-au fost alături.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a publicat și mai multe imagini de la marele moment. Se pare că cererea în căsătorie a luat-o prin surprindere chiar și pe actriță, care se declară mai fericită ca oricând.

„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru. Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie.

ADVERTISEMENT

Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață. Vă iubim și vă mulțumim❤️ Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi. 💍👰🏽‍♀️🤵🏻”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o ieri pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT