News

Cum a apărut Klaus Iohannis la inaugurarea autostrăzii din Moldova. Imagini inedite. Foto + Video

02.12.2020 | 20:23
Cum a aparut Klaus Iohannis la inaugurarea autostrazii din Moldova Imagini inedite Foto  Video
ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis a luat prin surprindere pe toată lumea cu noua sa ținută. Mai exact, șeful statului s-a prezentat la inaugurarea autostrăzii din Moldova cu un accesoriu inedit, ieșind astfel în evidență. 

Președintele țării nu este un împătimit al modei, dar de data asta a epatat nu numai prin atitudine, ci și prin pălăria neagră cu boluri largi. Ce-i drept, ținuta all black a impresionat pe toată lumea, pălăria fiind în centrul atenției pentru toți oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

Un alt accesoriu care nu a lipsit din vestimentația șefului statului este masca de protecție, care deja se integrează de minune în ținutele tuturor. Așadar, Klaus Iohannis a rupt gura târgului, lumea fiind mai atentă la accesoriul de pe cap decât la declarațiile acestuia.

Klaus Iohannis, apariție inedită în public. Ce accesoriu a ales președintele

Klaus Iohannis lansează o nouă modă în rândul politicienilor, purtând deja celebra sa pălărie în valoare de aproximativ 100 de euro.

ADVERTISEMENT

Look-ul lui Iohannis aduce puțin a Ion Iliescu, însă este cu siguranță un pas făcut înainte față de perioada 2016, când Iohannis afișa un look identic cu cel al lui Nicolae Ceaușescu.

În ultima săptămână Klaus Iohannis s-a afișat deja la două evenimente cu noua sa pălărie, ultima oară în Moldova la inaugurarea primului tronson de 17 kilometri al unei autostrăzi din Moldova.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu comenta în 2016 „look-ul” extravagant al lui Iohannis, care aducea mult a Nicolae Ceaușescu.

Look extravagant al lui Klaus Iohannis
Look extravagant al lui Klaus Iohannis

„Căciula președintelui este ceva între cușmă și accesoriul purtat de pileati (n.r. nobilii daci). Evident că vremea mai puțin decât prietenoasă de afară impunea un accesoriu gros, însă cu siguranță nu aceasta era cea mai fericită alegere. Firește, nici cu o cagulă de ski nu l-aș fi văzut și oricum măcar ar fi evitat clasica căciula de astrahan.

ADVERTISEMENT

Nu sunt la curent cu vederile domniei sale în legătură cu protecția animalelor sau vânătoarea, însă cu siguranță alegerea sa nu este totuși cea mai fericită. În altă ordine de idei atunci cand se poate și mult mai bine este preferabil să ne concentrăm pe se poate și mult mai rău”, explica Iulia Albu în acel moment pentru WOWbiz.ro.

Politicianul apare, mai nou, extrem de rar cu capul acoperit, fiind văzut cu pălărie pentru prima oară în urmă cu trei zile când a mers alături de alți colegi de partid în vizită la Stația de comprimare gaze naturale Jupa, din județul Caraș-Severin.

Zilele trecute Klaus Iohannis și-a luat și o pereche de mănuși, numai bune pentru vremea de afară. Șeful statului a făcut și de această dată senzație cu ținuta sa, fiind unul dintre puținii oameni politici care s-a „îngrijit” să nu-i fie frig la cap și la mâini.

Klaus Iohannis cu pălărie la o conferință
Klaus Iohannis cu pălărie la o conferință de presă. Sursa foto: captură video digi24.ro

Aparițiile inedite ale foștilor lideri ai României

Nu doar Klaus Iohannis pare un amator de pălării. În urmă cu peste 20 de ani, Ion Iliescu se afișa la toate evenimentele publice cu o pălărie neagră.

Ion Iliescu și pălăria sa
Ion Iliescu și pălăria sa

Despre Nicolae Ceaușescu se poate vorbi mult și bine, însă look-ul său cu căciula de astrahan e iconic.

Nicolae Ceaușescu și look-ul său celebru
Nicolae Ceaușescu și look-ul său celebru

Traian Băsescu, un alt președinte al României, nu purta pălărie, însă nu a refuzat în alte dăți să poarte căciulă. Cu toate acestea, Băsescu prefera să umble cu capul gol, nefiind un adept al pălăriilor.

Traian Băsescu și căciula sa
Traian Băsescu și căciula sa

Nici Emil Constantinescu nu refuza o pălărie cu stil, fiind mai mereu prezent pe cap cu un astfel de accesoriu șic, asortat cu barba.

Emil Constantinescu purta, mai mereu, pălărie

Emil Constantinescu purta, mai mereu, pălărie

PSD e de vină pentru situația din Moldova

La inaugurarea centurii Bacăului, președintele Klaus Iohannis a dat vina pe PSD pentru modul în care se mișcă lucrurile în Moldova.

„Centura Bacăului are în total aproape 31 de kilometri. 7 kilometri, între DN11 și DN2, au fost deja dați în exploatare în septembrie, iar ceilalți vor fi inaugurați până pe 1 martie, anul viitor.

Lucrările la centura Bacaului au început în ianuarie anul trecut și ar fi trebuit să fie gata la începutul lui 2022. Valoarea contractului sare de 668 de milioane de lei. 

Proiectele de infrastructură din zona Moldovei și care leagă Moldova de restul țării sunt de maximă importanță și vor fi realizate. Este un lucru care poate fi evaluat politic probabil cel mai bine.

Aici se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare PSD-istă inutilă – că pentru Moldova au fost inutili, n-au rezolvat nimic, nici pentru restul țării – în trecutul destul de apropiat și o guvernare liberală utilă”, a declarat președintele Klaus Iohannis în timpul conferinței susținute la deschiderea tronsonului de autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău.

„Dați-mi voie să trec foarte scurt și la tema numărul 1 din spațiul public –pandemia. Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni numărul de persoane infectate a scăzut semnificativ.

Da, probabil în perioada înainte de sărbători s-a testat mai puțin, dar această scădere se poate observa peste tot în Europa. Această scădere nu e o întâmplare, o înșurubare la date, ci este o realitate, facem parte din țările europene unde se înregistrează o scădere”, a mai afirmat președintele.

ADVERTISEMENT