Life

Cum a apărut Mirela Vaida la Acces Direct. Ce a pățit prezentatoarea: “Sper să vă obișnuiți și așa”

Cum a apărut Mirela Vaida în platoul Acces Direct. Prezentatoarea TV le-a explicat telespectatorilor de ce a luat această decizie.
04.03.2024 | 20:13
Cum a aparut Mirela Vaida la Acces Direct Ce a patit prezentatoarea Sper sa va obisnuiti si asa
Cum a apărut Mirela Vaida la Acces Direct. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a apărut în platoul Acces Direct cu un look neașteptat și le-a explicat telespectatorilor ce i s-a întâmplat. Vedeta se confruntă cu niște probleme, așa că a luat o decizie până când se va recupera.

Cum a apărut Mirela Vaida în platoul de la Accea Direct. Vedeta a explicat ce a pățit

Prezentatoarea de la Acces Direct a apărut în platoul emisiunii cu ochelari de vedere și a explicat care este motivul pentru care este nevoită să-i poarte.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida s-a ales cu o iritație la ochi, motiv pentru care este nevoită să facă niște sacrificii săptămâna aceasta. Astfel, timp de câteva zile, vedeta va renunța la machiaj pentru a-și proteja ochii.

De asemenea, va purta ochelari de vedere în această perioadă, până când se vindecă complet. Prezentatoarea a ținut să specifice că vocea ei este mai bună acum, după ce era răgușită săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

“Sunt eu, eram răgușită săptămâna trecută, acum mi-am pus și ochelari, căci noi îmbătrânim, nu întinerim. Am făcut o iritație a ochilor, că am și ochii foarte sensibili, sunt toată o sensibilă.

Am zis că nu o să mă machiez săptămâna asta și să îmi pun niște ochelari. Sper să vă obișnuiți și așa, că tot eu sunt. După voce se pare că o să mă cunoașteți, dar încă mai am nevoie de câteva zile să îmi revin”, a explicat Mirela Vaida în platoul emisiunii de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Mirela Vaida Acces Direct
Mirela Vaida, nevoită să poarte ochelari câteva zile. Sursa foto: Instagram

Mirela Vaida și-a făcut o intervenție estetică

Acum ceva timp, Mirela Vaida a luat decizia de a merge la cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea și-a dorit estomparea ridurilor de expresie și a spus că nu obișnuiește să meargă prea des la asemenea intervenții de înfrumusețare.

Vedeta de la Antena Stars merge la estetician doar atunci când simte că are nevoie, fiind o persoană care se machiază în fiecare zi. În rest, prezentatoarea TV nu și-a făcut operații estetice.

ADVERTISEMENT

“Nu mi-am făcut nicio operație estetică, deși împlinesc 42 de ani acuș. Și nu, că nu aș fi avut nevoie! Am un nas strâmb de când m-am născut și s-a strâmbat și mai tare cu vârsta!

Dar am simțit că nu mă caracterizează să schimb ceva la mine: bună, rea, frumoasă sau urâtă, asta sunt și eu am reușit să lucrez în televiziune chiar și așa!

Dacă mă vedeți mai cu ‘buze’ sau alte chestii, sunt doar filtre de pe Insta, însă ridurile de expresie devin din ce în ce mai profunde din cauza machiajului zilnic, de mai bine de 20 de ani! Eu lucrez cu fața și la emisiuni, și la teatru, și la spectacole!”, a spus Mirela Vaida pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT