Life

Cum a apărut nepoata Prințesei Diana la un eveniment cu ștaif. Lady Kitty Eleanor Spencer seamănă izbitor cu aceasta

Cum a apărut nepoata Prințesei Diana la un eveniment cu ștaif, care a avut loc în Italia pentru faimosul brand Dolce&Gabbana. Lady Kitty Eleanor Spencer seamănă mult cu regretata prințesă.
11.07.2022 | 17:30
Cum a aparut nepoata Printesei Diana la un eveniment cu staif Lady Kitty Eleanor Spencer seamana izbitor cu aceasta
Nepoata Prințesei Diana a participat la un eveniment cu ștaif. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nepoata Prințesei Diana este de o frumusețe răpitoare. Lady Kitty Eleanor Spencer a atras privirile tuturor la o defilare a brandului Dolce&Gabbana din Italia.

Cum s-a îmbrăcat nepoata Prințesei Diana la un eveniment cu ștaif

Nepoata Prințesei Diana a atras toate privirile la acest eveniment la care a participat. Asemănarea dintre cele regretata Prințesă Diana este izbitoare, eleganța lor fiind, de asemenea, similară.

ADVERTISEMENT

Pentru această ocazie, Lady Kitty Eleanor Spencer a purtat o rochie lungă, probabil o creație Dolce&Gabbana, având în vedere evenimentul la care participa.

Rochia purtată de nepoata Prințesei Diana a fost brodată cu multe flori alcătuite din diverse pietre și mărgele de diferite culori, inclusiv argintii, albe sau galbene.

ADVERTISEMENT

Lady Kitty Eleanor Spencer a ales o pereche de stiletto nude și niște cercei mari, care au fost puși în evidență de o coafură cu linii simple, tip coc.

Nepoata Prințesei Diana la un eveniment
Cum s-a îmbrăcat nepoata Prințesei Diana la acest eveniment. Foto: Colaj Fanatik / Instagram

Cine este Lady Kitty Eleanor Spencer

Lady Kitty Eleanor Spencer este nepoata Prințesei Diana și un fotomodel de renume.

Lady Eleonor Spencer s-a căsătorit anul trecut cu un milionar cu 32 de ani mai bătrân, iar nunta a avut loc în Italia.

ADVERTISEMENT

Lady Kitty Eleanor Spencer mai are două surori gemene, iar ele au împlinit de curând 30 de ani, iar Lady Kitty Eleanor Spencer le-a scris un mesaj emoționant în care le mărturisește cât de mândră este de ele.

 „La multi ani surorilor mele frumoase! 30 de ani. Cei mai radianți îngeri care fac ca totul să fie mai bun. Vă mulțumesc pentru legătura noastră de neîntrerupt care ne-a făcut întotdeauna să trecem prin orice și vom continua să  facem asta pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Sunt atât de mândră de cine ați devenit fiecare ca femei. Meritați tot ce este mai bun din lume în fiecare zi, dar mai ales astăzi. Vă iubesc din suflet și știu cât de norocoasă sunt să fiu sora voastră!”, a scris aceasta pe rețelele de socializare, unde le-a urat la mulți ani surorilor ei.

ADVERTISEMENT