Life

Nepoata prințesei Diana s-a măritat cu un milionar cu 32 de ani mai bătrân. A purtat cinci rochii de mireasă la nuntă

Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, s-a măritat cu iubitul său milionar, Michael Lewis. La evenimentul care a avut loc în Italia mireasa a purtat cinci rochii diferite.
27.07.2021 | 11:18
Nepoata printesei Diana sa maritat cu un milionar cu 32 de ani mai batran A purtat cinci rochii de mireasa la nunta
ADVERTISEMENT

Nunta a avut loc într-o vilă din secolul al 17-lea, Villa Aldobrandini, lângă Roma. Nepoata prințesei Diana, în vârstă de 30 de ani a decis să-și unească destinele cu un milionarul, Michael Lewis, care este mai bîtrân decât ea cu 32 de ani.

Lady Kitty este fiica fratelui prințesei Diana, Earl Charles Spencer. Printre invitați s-au aflat surorile miresei, gemenele Eliza și Amelia, cântăreața Pixie Lott și iubitul ei sau modelul Oliver Cheshire.

ADVERTISEMENT

Nepoata prințesei Diana s-a măritat cu un milionar cu 32 de ani mai bătrân

Lady Kitty Spencer și Michael Lewis formează un cuplu de mai mulți ani. Au dorit însă să fie discreți și au reușit o perioadă să nu fie în lumina reflectoarelor. Jurnaliștii i-au surprins împreună prima dată în anul 2019.

Acum, au decis să-și unească destinele într-o ceremonie privată la care au participat doar rudele și prietenii apropiați. Potrivit presei din Marea Britanie, nu se știe dacă verișorii miresei, prinții Harry și William au ajuns la eveniment.

ADVERTISEMENT

Printre invitați s-au numărat surorile miresei, gemenele Amelia și Eliza, cântăreața Pixie Lott alături de iubitul ei, modelul Oliver Cheshire, și Mark Vandelli.

Ceremonia a fost organizată într-un cadru de vis. O vilă din secolul al 17-lea de lângă Roma.

Mireasa a avut cinci rochii

Pentru cea mai frumoasă zi din viața ei nepoata prințesei Diana a avut cinci ținute. Toate modelele au fost Dolce & Gabbana, Lady Kitty fiind ambasadoarea acestui brand. Pentru ceremonie, modelul a ales o rochie din dantelă albă, cu umeri supradimensionați, guler înalt și mâneci lungi. Aceasta a optat pentru un machiaj natural.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Într-un interviu recent, fiica lui Earl Charles Spencer a declarat că este foarte fericită și își dorește să aibă o viață minunată alături de bărbatul pe care îl iubește.

“Pentru mine, dragostea este cel mai important lucru din lume și o voi proteja din tot sufletul, nefiind un subiect de discuție.

ADVERTISEMENT

Problema e că te deschizi în fața altor persoane care au tot felul de păreri și pur și simplu nu este relevant pentru viața nimănui, decât pentru a mea și a familiei mele.

Aștept cu nerăbdare o viață cu adevărat fericită: o căsnicie frumoasă și copii fericiți. Sunt liniștită, pentru că lucrurile se desfășoară așa cum ar trebui”, a declarat nepoata prințesei Diana.

ADVERTISEMENT