News

Cum a apărut o turistă într-o stațiune din Italia. A ales să-și petreacă vacanța într-un mod inedit: ”Niciodată nu m-aș fi gândit la așa ceva”

Cine a spus că viața este complexă și are multe aspecte, cu siguranță nu s-a înșelat, iar ultimul exemplu în acest sens a fost dat de o turistă din Italia, care a plecat în vacanță alături de o capră.
17.08.2022 | 08:07
Cum a aparut o turista intro statiune din Italia A ales sasi petreaca vacanta intrun mod inedit Niciodata nu mas fi gandit la asa ceva
Moment de tandrețe între Rosaria și capra Pissy. Foto: Ischitan Post – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Alături de o capră, da. Nu este nicio greșeală, ci doar unul dintre subiectele foarte populare în Italia, dar și în presa internațională. Conform jurnaliștilor de la napoli.occhionotizie.it, totul a ieșit la suprafață când Rosaria s-a îmbarcat pe feribotul spre insula Ischia alături de capra Pissy.

Imagini virale în Italia

Desigur, această alăturare nu avea cum să treacă neobservată. Unul dintre turiștii aflați la bord a deschis camera de filmat a telefonului și apoi a postat imaginile pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii italieni au aflat despre apariția inedită de pe feribot și au aflat cine este proprietara animalului. Ulterior, a urmat un scurt interviu cu Rosaria, care a povestit că în urmă cu doi ani a salvat-o pe Pissy de la sacrificare.

S-a întâmplat chiar de Paști, când rumegătoarea a fost la un pas să fie tăiată de măcelar. ”Am salvat-o de la abator, acum suntem inseparabile. Este mai afectuoasă decât un cățeluș”, a spus femeia despre capra privită cu insistență de pasagerii feribotului și tratată ca o mascotă la hotelul Cigliano din Forio.

ADVERTISEMENT

Odată lansată povestea pe Ischitan Post, au fost și destule ironii și memeuri din partea internauților. Totuși, Rosaria nu a fost deloc afectată: ”Ea și cu mine suntem de nedespărțit.

A trecut de la cai la o capră

Nu m-aș fi gândit niciodată la așa ceva, chiar dacă sunt iubitoare de animale și dețin un club de echitație. În urmă cu doi ani, am salvat-o de la o soartă crudă.

ADVERTISEMENT

Părea condamnată de Paști. Am luat-o de lângă un bucătar care voia să o gătească. Și vom petrece împreună câteva zile de relaxare pe această insulă frumoasă.”

Ischia este o insulă din Marea Tireniană, în Golful Napoli, situată la aproximativ 18 mile marine de orașul Napoli. Conform informațiilor de pe ro.wikipedia.org, principalul oraș al insulei se numește tot Ischia.

ADVERTISEMENT

Majoritatea turiștilor care ajung aici provin din Italia continentală, Germania, Marea Britanie și Asia. Ischia beneficiază de numeroase resurse de ape termale și minerale, dar și de noroi vulcanic.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: