Life

Cum a apărut pe pârtie Elena Băsescu. Puține femei își permit să se afișeze așa

Elena Băsescu a fost mereu extrem de atentă la imaginea sa, iar ținutele pe care le-a purtat de-a lungul timpului au atras atenția. La fel s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile.
31.01.2022 | 08:31
Cum a aparut pe partie Elena Basescu Putine femei isi permit sa se afiseze asa
ADVERTISEMENT

Elena Băsescu a fost mereu pasionată de modă, și a atras atenția prin ținutele pe care le-a purtat.

Mereu a optat pentru piese extrem de scumpe, pe care puține femei le pot cumpăra.

De curând, fiica fostului președinte a mers cu copiii săi la munte, iar ținutele pe care le-a purtat au atras imediat atenția.

ADVERTISEMENT

Cum a apărut pe pârtie Elena Băsescu. Puține femei își permit să se afișeze așa

Elena Băsescu a petrecut câteva zile la munte alături de copiii săi. Ca de fiecare dată, fiica cea mică a fostului președinte nu a trecut neobservată. Aceasta s-a afișat în mai multe ținute pe care a plătit mii de euro.

În una dintre fotografiile postate, Elena Băsescu poartă o pereche de cizme în valoare de 2.000 de euro. Acestea fac parte dintr-o colecție mai veche Chanel. Încălțările sunt înalte, gri, din blană artificială. Modelul a fost lansat în anul 2010, iar la vremea respectivă mai multe vedete au optat pentru modelul Chanel Faux Fur Boots.

ADVERTISEMENT

Alături de aceste cizme, Elena Băsescu a purtat o geacă crem, pantaloni negri și geantă neagră.

Elena Băsescu la munte
Elena Băsescu la munte

 

Elena Băsescu nu a trecut neobservată nici pe pârtie, unde a optat pentru o geacă animal print și pantaloni negri. Aceasta a postat câteva fotografii alături de copiii săi, dar și un filmuleț în care toți schiază.

ADVERTISEMENT
Elena Băsescu pe pârtie
Elena Băsescu pe pârtie

Cât plătește fiica fostului președinte pentru școala copiilor săi

EBA este mama a trei copii și indiferent cât de mult muncește își face mereu timp pentru a sta cu ei.

Din mariajul cu Bogdan Ionescu, aceasta are un băiețel și o fetiță, iar din relația cu Cătălin Tomată mai are încă o fetiță. Fiica lui Traian Băsescu este una dintre vedetele care investește foarte mulți bani în educația copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Copiii cei mari merg la o școală în cadrul Complexului Educațional Lauder Reut. Taxele sunt pe măsură, în funcție de activitățile pe care le fac micuții. Un an de școlarizare este aproximativ 10.200 de euro.

Școala este construită la standarde internaționale, iar acest lucru a contat enorm în decizia Elenei Băsescu de a-și înscrie copiii aici.

ADVERTISEMENT