Life

Câți bani plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor! Traian și Anais învață la privat

Elena Băsescu se numără printre vedetele autohtone care investesc enorm în educația copiilor. Fiica fostului președinte Traian Băsescu scoate bani grei din buzunar.
13.09.2021 | 16:07
Cati bani plateste Elena Basescu pentru scoala copiilor Traian si Anais invata la privat
Câți bani plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor! Traian și Anais învață la privat. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Sofia Anais (8 ani) și Traian Junior (6 ani și 9 luni) învață la o școală de prestigiu din Capitală, acolo unde au mers și la grădiniță, dovadă că mama lor este atentă la educația pe care le-o oferă.

Copiii cei mari ai Elenei Băsescu studiază după un sistem foarte bine pus la punct, în cadrul Complexului Educațional Lauder-Reut, unde învață mulți urmași de-ai vedetelor.

ADVERTISEMENT

Profesorii se laudă cu o educație pe măsură, care le oferă celor mici șansa unui învățământ evreiesc unde pune bazele unui viitor excepțional și o carieră care să le placă.

Elena Băsescu, bani grei pentru educația copiilor săi. Cât cheltuie vedeta

Școala le oferă celor mici o pregătire temeinică, dar și taxele sunt unele pe măsură. Elena Băsescu scoate din buzunar o taxă care costă câteva mii de euro, în funcție de activitățile pe care le au cei mici.

ADVERTISEMENT

Mai exact, taxa anuală de școlarizare se ridică la valoarea de 10.200 de euro, cost care se poate achita integral sau în rate.

Costul școlii evreiești unde studiază copiii cei mari ai frumoasei brunete include două mese principale (mic dejun și prânz), dar și două gustări.

ADVERTISEMENT

De asemenea, elevii care învață în acest sistem au toate activitățile extracurriculare incluse, dar și o pregătire remedială și pentru performanță.

În plus, școala este construită la standarde internaționale, lucru care a contat foarte mult pentru Elena Băsescu când și-a înscris copiii, inclus pe Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată.

ADVERTISEMENT

Elena Băsescu, alături de copii, în prima zi de școală

Fostul europarlamentar este o mamă implicată, motiv pentru care nu a lipsit din prima zi de școală a celor doi copii mai mari, Sofia Anais și Traian. Vedeta s-a asortat cu cei mici din cap până-n picioare.

Așadar, fiica fostului șef al statului Traian Băsescu a purtat o pereche de pantaloni negri și o cămașă albă, iar în picioare a încălțat o pereche de sandale.

Elena Băsescu nu a uitat nici de amintirea acestei zilei și a imortalizat momentul emoționant. Ulterior, bruneta a postat imaginea în mediul virtual.

Fotografia a strâns rapid peste 4.000 de aprecieri din partea celor care o urmăresc pe pagina de Facebook, dar și foarte multe mesaje.

ADVERTISEMENT