Fotbal intern

Cum a devenit Andreea Esca fan al lui Dinamo: „Era un băiat blond, cârlionțat și cu ochi albaștri!”

25.05.2020 | 16:44
Cum a devenit Andreea Esca fan al lui Dinamo Era un baiat blond carliontat si cu ochi albastri
ADVERTISEMENT

Andreea Esca, celebra prezentatoare a știrilor Pro TV, a vorbit despre motivul pentru care ține cu Dinamo și a dezvăluit că Florin Răducioiu a fermecat-o pe vremea în care era în școala generală.

Andreea Esca a dezvăluit motivul pentru ține cu Dinamo

Andreea Esca a vorbit despre motivule pentru care ține cu Dinamo, iar Florin Răducioiu a fost un factor important în decizia prezentatoarei TV: Răducioiu era preferatul meu de la Dinamo. A fost coleg de școală cu mine. 

ADVERTISEMENT

Eu eram clasa a 8-a, iar el era clasa a 10-a. Deja juca la echipa de tineret și avea un prieten la școală și toată ziua băteau mingea în curtea școlii”.

„Toate fetele erau leșinate și se uitau la ei cum se joacă. Răducioiu era și foarte drăguț. Era blond, cârlionțat și cu ochi albaștri. 

ADVERTISEMENT

De acolo a început pasiunea pentru Dinamo. Am zis că dacă țin cu Dinamo la fotbal, trebuie să țin peste tot, la toate sporturile. Așa s-a întâmplat”, a spus Andreea Esca pentru Pro X.

Andreea Esca nu uită interviul cu Gică Hagi de la Gala acestuia din 2001

Andreea Esca a părăsit atunci pupitrul Jurnalului de știri de la ora 19:00 pentru a merge în iarbă și a face un interviu chiar cu omagiatul Galei, Gică Hagi, urmând să intre în direct chiar din prima secvență a Jurnalului.

ADVERTISEMENT

„Am alergat ca o nebună atunci. Am hărțuit o mulțime de oameni, pe Victor Pițurcă, frații Becali. Pițurcă nu îmi mai răspundea la telefon.

Îmi doream enorm să fac un interviu cu Gică Hagi. Aceasta era misiunea mea. Trebuia să vorbesc cu el înainte să se retragă, la ’Gala Hagi’”, și-a adus aminte Andreea Esca.

ADVERTISEMENT
  • 47 de ani a împlinit Andreea Esca pe data de 29 august