Life

Cum a făcut Netflix un adevărat miracol. O fetiță dispărută a fost găsită după șase ani lungi de căutări

Cum a reușit Netflix să facă o minune. O copilă care era pierdută de 6 ani a fost depistată de autoritățile internaționale.
12.06.2023 | 11:51
Cum a facut Netflix un adevarat miracol O fetita disparuta a fost gasita dupa sase ani lungi de cautari
Cum a reușit Netflix să facă o minune. O copilă care era pierdută de 6 ani a fost depistată de autoritățile internaționale. Sursa foto: Pinterest /GoFundMe. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum a făcut platforma de streaming americană un adevărat miracol. O fetiţă dispărută a fost găsită după şase ani lungi de căutări. Totul se datorează unui serial care are deja 15 sezoane și este vizionat de foarte multe persoane.

Cum a reușit Netflix să facă o minune. O copilă care era pierdută de 6 ani a fost depistată de autoritățile internaționale

Netflix a reușit să facă o minune datorită peliculei Unsolved Mysteries. O copilă care era pierdută de 6 ani a fost depistată de autoritățile internaționale după ce a fost văzută într-unul dintre episoadele producției americane.

ADVERTISEMENT

Serialul creat de John Cosgrove și Terry Dunn Meurer o arată pe Kayla Unbehaun, o fetiță care avea doar nouă ani, când a fost dată dispărută. Micuța nu a mai fost văzută de tată încă din data de 4 iulie 2017, după ce părinții divorțaseră.

„Conform interviurilor oferite poliției, Heather a fost văzută ultima dată împachetându-și bunurile. Cei mai apropiați membri ai familiei au indicat că a plecat într-o excursie de camping într-o locație necunoscută din Wisconsin.

ADVERTISEMENT

Era de așteptat să se întoarcă miercuri, 5 iulie, la ora 19:00, pentru a fi preluată de tatăl său. Heather și Kayla nu s-au prezentat la schimbul de părinți ordonat de instanță”, se arată într-un document, scrie The Independent.

Bărbatul a încercat să dea de copila care din ziua respectivă nu a mai fost văzută pe nicăieri. Aceasta fusese răpită chiar de mama sa, Heather Unbehaun, care după separarea de fostul soț ajunsese să nu mai aibă dreptul la custodie.

ADVERTISEMENT

Kayla Unbehaun, găsită după 6 ani de căutări

La 6 ani distanță de la tragedie, fetița a fost văzută în Carolina de Nord. Un proprietar de magazin a sunat la poliție după ce a recunoscut-o în serialul Unsolved Mysteries care rulează pe platforma de streaming Netflix.

Mai exact, aceasta a fost văzută într-un centru comercial din Asheville, tatăl adolescentei de 16 ani fiind extrem de bucuros că a avut loc această minune în viața sa. I-a îndrumat pe oameni să nu-și piardă niciodată speranța.

ADVERTISEMENT

„Este neobișnuit, dar este bine ca atunci când cineva suspectează că recunoaște pe cineva dispărut, indiferent cât de veche ar fi povestea, să nu stea pe gânduri și să ne sune ca să investigăm”, a spus tatăl fetei, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT