Life

Cum a fost cerută în căsătorie Adela Popescu. Radu Vâlcan a spus totul fără perdea

19.04.2021 | 21:17
Cum a fost ceruta in casatorie Adela Popescu Radu Valcan a spus totul fara perdea
Cum a fost cerută în căsătorie Adela Popescu. Radu Vâlcan a spus totul fără perdea. Sursa foto: adelapopescu.eu
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a povestit cum a decurs cererea în căsătorie pentru Adela Popescu. Prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit totul fără perdea, precizând că frumoasa blondină și-a dat seama din prima ce i se va întâmpla. 

Vedeta avea pregătită o cerere ca la carte, exact în restaurantul în care s-au bucurat de prima lor cină romantică. Totul s-a întâmplat în Bulgaria, însă evenimentul nu avea să fie nici pe departe așa cum și-a imaginat gazda de la „Insula Iubirii”.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a intuit foarte bine că urmează să-i fie cerută mâna, dovadă că cererea în căsătorie nu a decurs deloc așa cum fusese plănuită de Radu Vâlcan. Din fericire, rezultatul a fost cel așteptat, Adela Popescu a spus „Da”.

Radu Vâlcan, totul despre cererea în căsătorie. Cum a reacționat Adela Popescu

„Chiar dacă ne comportam, trăiam, conviețuiam asemenea celor căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist – eu. Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost…

ADVERTISEMENT

Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum. Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică DA.

Restaurantul nu mai există, am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA”, a dezvăluit Radu Vâlcan într-un interviu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu și Radu Vâlcan, în ziua nunții
Adela Popescu și Radu Vâlcan, imagini din ziua nunții. Sursa foto: adelapopescu.eu. Colaj: Fanatik

Adela Popescu a fost una dintre miresele care nu s-au dat peste cap cu pregătirile de nuntă. Totul a decurs perfect normal, ba chiar cântăreața a fost persoana care reușea să-i calmeze pe ceilalți în legătură cu marele eveniment din viața ei.

Artista a fost calmă și foarte optimistă, dezvăluind că cel mai emoționant moment a fost discuția cu preotul, respectiva împărtășanie care se oferă mirilor cu o zi înainte de a ajunge în fața altarului. Pe de cealaltă parte, Radu Vâlcan s-a emoționat când a rostit marele „Da”.

ADVERTISEMENT

„Am fost cel mai calm și optimist participant la nunta noastră. Când cu câteva zile înainte nimic nu părea să iasă cum trebuie, eu îi linișteam pe toți și le spuneam că va fi bine.

Discuția cu preotul, împărtășania de cu o zi înainte de nuntă. A fost un moment foarte intim și sincer”, a mărturisit Adela Popescu, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: