Life

Câți bani cere Theo Rose pentru un concert. Tariful cântăreței s-a schimbat după ce a născut

Câți bani cere Theo Rose pentru a susține un concert. Tariful solicitat de artistă s-a schimbat după ce aceasta a devenit mamă.
26.04.2024 | 14:28
Cati bani cere Theo Rose pentru un concert Tariful cantaretei sa schimbat dupa ce a nascut
Tariful cerut de Theo Rose pentru un concert. Sursa foto: Instagram, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose cere mai mulți bani pentru un concert de când a devenit mamă. Tariful cerut de artistă nu este unul mic și poate crește în funcție de complexitatea show-ului.

Câți bani cere Theo Rose pentru a susține un concert. Suma nu este mică

De când a devenit mamă, Theo Rose se împarte între viața alături de familie și cea profesională. Cântăreața și-a reluat activitatea la puțin timp după ce a născut, în iunie 2023.

ADVERTISEMENT

În afară de concertele pe care le susține, vedeta a mai fost și la filmările pentru serialul “Clanul”, de la Pro TV, aflat la ultimul sezon. Mai mult, aceasta a avut, în a doua parte a anului 2023, filmări pentru Vocea României, unde face parte din juriu.

Onorariul cerut de artistă pentru a cânta la evenimente s-a schimbat, însă, de când a venit pe lume Sasha Ioan, fiul ei și al lui Anghel Damian. Theo Rose are un program foarte încărcat, motiv pentru care și suma cerută pentru un spectacol live este destul de mare.

ADVERTISEMENT

Pentru o cântare de 60 de minute, suma solicitată de Theo Rose este de 6.500 de euro, conform cancan.ro. Dacă se dorește susținerea unui show mai complex, atunci tariful ajunge la 10.000 de euro.

Theo Rose a angajat bonă pentru fiul ei

Theo Rose și Anghel Damian au programul destul de încărcat. Din acest motiv, cei doi au fost nevoiți să angajeze o bonă pentru copilul lor. În unele seri, mama artistei vine să doarmă cu Sasha.

ADVERTISEMENT

“Avem o bonă pe care am angajat-o în timpul săptămânii, după un program fix de la 8, până la o oră după amiază. După care, în weekend-uri, atunci când avem de cântat, vine mama și doarme nopțile cu el și pot și eu să mă odihnesc câteodată”, a spus vedeta acum ceva timp.

Cântăreața l-a cunoscut pe Anghel Damian atunci când a mers la casting pentru “Clanul”, regizorul fiind în comisie. Vedeta era foarte emoționată la casting și a fost impresionată de cât de calm era actualul ei partener.

ADVERTISEMENT

“Eu îl urmăream cu foarte mare atenție, fără să îmi închipui că «ce îmi place mie de omul ăsta». A fost un impact așa, că eu îl mai văzusem în Vlad (n.r. serial). Dar nu știam ce face el aici, care e treaba, că el pentru mine era actor.

Era foarte calm, foarte blând. Și mă uitam la el cu fascinație că îmi spune după fiecare dublă, ‘hai să facem, dar hai să schimbăm următoarele lucruri’.

Și mă uitam la el cum explica și mă vedeam pe mine. A fost de parcă mă vedeam pe mine încercând să fac pe cineva să facă, explicând cu blândețe”, a povestit Theo Rose în podcastul lui Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT
Tags: