Sport

Cum a fost convins Dan Șucu să bage bani la Rapid. Daniel Niculae dezvăluie toată povestea

Daniel Niculae a povestit cum l-a convins pe Dan Șucu să bage bani la Rapid. Președintele giuleștenilor a dezvăluit principiile după care se ghidează omul de afaceri.
31.10.2023 | 17:57
Cum a fost convins Dan Sucu sa bage bani la Rapid Daniel Niculae dezvaluie toata povestea
Daniel Niculae a povestit cum a ajuns Dan Șucu la Rapid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Rapid s-a schimbat de la venirea lui Dan Șucu în acționariatul clubului, în primăvara anului 2022. Omul de afaceri a fost adus în Giulești de către Daniel Niculae, Vasile Maftei și Victor Angelescu. „Nico”, președintele Rapidului, a spus toată povestea la „Suflet de rapidist”.

Cum a fost convins Dan Șucu să bage bani la Rapid. Daniel Niculae dezvăluie toată povestea

Rapid se află pe val în SuperLiga. Giuleștenii nu au mai pierdut de 10 meciuri, iar ultimele victorii au adus-o pe formația lui Cristiano Bergodi la doar cinci puncte în spatele liderului FCSB. Daniel Niculae a povestit cum l-a convins pe Dan Șucu să vină la Rapid.

ADVERTISEMENT

Inițial, deținătorul Mobexpert, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, a cumpărat 50% din acțiunile clubului, iar cealaltă jumătate a rămas la Victor Angelescu. În vara acestui an, Dan Șucu a devenit acționar majoritar cu 70% din acțiuni.

„Jucam tenis destul de frecvent, aveam cunoștințe comune. Știți foarte bine cum este domnul Șucu, un tip foarte deștept, foarte echilibrat, foarte calculat. Este o plăcere să stai pe lângă dânsul. Mulți ar plăti bani grei doar ca să se afle în aceeași încăpere când Dan are discuții în legătură cu business-ul.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae, dezvăluiri despre Dan Șucu: „Îi place foarte mult seriozitatea”

Este foarte implicat și pe partea socială, în creșterea sănătoasă a tuturor copiilor, a bazelor sportive. La un moment dat s-a întâmplat și lucrul acesta. Un om căruia îi place foarte mult seriozitatea și să fii corect.

Sunt bazele unei relații de orice fel, de prietenie, de business. Atâta timp cât ai încredere în persoanele cu care pleci la drum e normal să ai toate premisele ca lucrurile să funcționeze cum trebuie. Dacă peste 6 luni vă uitați urât unul la altul, nu prea e ok”, a dezvăluit Daniel Niculae, la „Suflet de rapidist”.

ADVERTISEMENT

Copiii lui Dan Șucu erau la juniorii Rapidului: „Probabil că are legătură”

Diana și Dan Șucu au împreună doi copii, pe Dan Matei și Petru Andrei Cristian. Ambii sunt înscriși la juniorii Rapidului. În primăvara acestui an, fiul cel mare, Dan, a debutat la prima echipă într-un meci amical împotriva Concordiei Chiajna.

„(n.r. copiii lui Dan Șucu) Au venit la juniori și apoi a fost această implicare. Legătură probabil că are. Ei își doresc foarte mult să facă fotbal, iubesc sportul acesta atât Dan, cât și Andrei. Sunt copii cuminți, talentați.

ADVERTISEMENT

Ține doar de ei, nu mai ține de nimeni. Condiții au. Cartea are un rol determinant în viața fiecăruia. (n.r. cum l-a convins pe Șucu să vină la Rapid) Exact cum am spus mai devreme.

Seriozitate, corectitudine și un club curat, un club cu o istorie curată, un club cu un potențial maximal pe care nu l-a atins niciodată și un club cu o bază de fani unică în România, poate chiar în lume. O spun din suflet. 

La cum reacționează meci de meci și la antrenament, n-ai cum să vii să faci business în fotbal fără să te implici și sentimental. Interacționezi tot timpul cu oamenii”, a mai spus Daniel Niculae.

„Suflet de rapidist” poate fi urmărită în fiecare marți, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea se vede în exclusivitate pe FANATIK.RO, iar în premieră pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare joi, ora 10:30.

Cum a ajuns Dan Șucu la Rapid. Dezvăluirile lui Daniel Niculae

ADVERTISEMENT