Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid, cea mai în vogă echipă din SuperLiga. „Nici la 0-0 nu s-a pus problema victoriei”

Robert Niță a analizat victoria Rapidului din duelul cu Universitatea Craiova.
30.10.2023 | 20:55
Rapid cea mai in voga echipa din SuperLiga Nici la 00 nu sa pus problema victoriei
Robert Niță, reacție după victoria de senzație a Rapidului din duelul cu Universitatea Craiova. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a obținut victoria în duelul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, după o prestație bună a elevilor lui Cristiano Bergodi, în fața tuturor fanilor săi.

Robert Niță, fascinat de Rapid

Robert Niță a analizat victoria echipei echipei sale favorite., spunând că este rezultatul bunei organizări a echipei. În același timp, el spune că Universitatea Craiova arată foarte rău, deși cu un alt staff lucrurile ar putea fi mai bune acolo.

ADVERTISEMENT

Spectacol. Dacă ne uităm doar cu o etapă în urmă, ai făcut un egal. Fără doar și poate e un proiet serios, unde se deleagă atribuțiunile, unde oamenii au încredere în capacitatea colegilor de a conduce, de a lua decizii.

E un club unde patronii nu se implică în deciziile tehnico-tactice, unde antrenorul are liniște, este susținut, primește, în limita posibilităților jucătorii ceruți. Echipa știe că antrenorul este pe bancă și că are mână liberă și reacționează.

ADVERTISEMENT

Cu tot respectul pentru domnul Papură, mă uitam aseară când țipa când el, când domnul Bon, bine în Giulești nu prea se aude, dar  când nu te aude jucătorul care e la patru metri de tine în margine înseamnă că ai o problemă mare, se fac că nu se aud.

Sunt niște faze care se întâmplă la Craiova incredibile, rămân jucătorii de rezervă să facă un antrenament după finalul jocului, cât timp echipa Rapidului saluta galeria, iar la un moment dat doi s-au oprit și i-au spus preparatorului fizic că au făcut șase, el a spus că sunt patru.

ADVERTISEMENT

Craiova cred că este cea mai bine organizată echipă la nivelul patronatului și a marketingului, dar fotbalistic arată rău.

Victorie meritată fără doar și poate, nici la 0-0 nu s-a pus problema învingătorului, sunt o echipă mai proaspătă, o echipă mai concretă, chiar dacă joacă fără atacant, Borja Valle nu este atacant, noi în România nu avem inteligența tactică de a juca cu 9 fals.

ADVERTISEMENT

Este meritul lui Bergodi, la Arad joacă cu un copil de 17-18 ani și obține un punct, aseară întâlnește o echipă, eu cred că, cu tot respectul pentru cei care sunt acolo, cu un alt staff ar putea obține mai mult”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Robert Niță, despre victoria Rapidului din meciul cu Craiova

ADVERTISEMENT