Sport

Cum a fost primit de fani ultimul transfer al Rapidului: „Așteptăm să îl vedem”. Exclusiv

Kevin Soni este atacantul adus în locul lui Marko Dugandzic. Liderul galeriei Rapidului a vorbit despre transferul camerunezului.
17.09.2023 | 16:20
Cum a fost primit de fani ultimul transfer al Rapidului Asteptam sa il vedem Exclusiv
Kevin Soni e cotat la 600.000 de euro de Transfermarkt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kevin Soni este noul jucător al Rapidului, iar vârful în vârstă de 25 de ani așteaptă cu nerăbdare debutul în tricoul vișiniu. Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, cerea public transferuri după plecarea lui Dugandzic. Cum văd suporterii venirea camerunezului în Giulești.

Galeria Rapidului, mulțumită după transferul lui Kevin Soni: „Așteptăm să îl vedem”

Liviu Ungurean, liderul Peluzei Nord, a vorbit pentru FANATIK după transferul lui Kevin Soni la Rapid„Da, a venit un atacant, așa cum ne doream și era normal. Doamne ajută! Așteptăm să îl vedem și să sperăm că e jucătorul de care Rapid are nevoie.

ADVERTISEMENT

Să vedem, poate mai avem nevoie de transferuri. Va avea susținerea noastră, la fel ca toți jucătorii. La Rapid suntem o familie”, a mai spus „Bocciu”.

Galeria Rapidului ar vrea să îl vadă la treabă pe atacantul venit din Grecia: „Poate îl vedem la treabă cât de curând. Noi vom fi prezenți în număr mare la Galați, așa cum o facem deobicei”. 

ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului cerea transferuri după plecarea golgheterului Marko Dugandzic: „Nu putem să stăm într-un singur atacant”

Liderul fanilor „alb-vișinii” a fost vizibil nemulțumit de faptul că Dan Șucu și Victor Angelescu l-au cedat pe Mark Dugandzic: „E business-ul lor, îți dai seama! Cum să vedem noi? Comentăm afacerea la oameni?! Nu e treaba noastră! Așteptăm să aducă înlocuitor. Până la urmă ăsta e fotbalul din România”.

„Bocciu” chiar a pus presiune pe conducerea Rapidului: „100% trebuie să mai vină cineva! Nu putem să stăm doar într-un singur atacant! Acum așteptăm înlocuitor”.

ADVERTISEMENT

Atacantul venit de la Ballkani a impresionat deja cu o „dublă” la debut, iar Albion a intrat deja la inima suporterilor giuleșteni: „Rrahmani e un jucător care a confirmat deja și de care Rapid avea nevoie. De astfel de jucători avem noi nevoie la Rapid. Jucători cu sânge în instalație!”. 

Cu toate acestea, nemulțumirile au continuat, chiar dacă Liviu Ungurean a rămas diplomat: „Ce probleme să fie? Noi așteptăm înlocuitor! Conducerea așa a considerat că e mai bine pentru jucător și pentru ei. Noi nu avem nicio treabă! Nu suntem contabili. Chiar nu e treaba noastră!

ADVERTISEMENT

Pentru ei Rapidul e un business și îl fac! Că vând jucătorii, e treaba lor. Până la urmă e business. E normal pentru ei să fie așa. Repet, așteptăm înlocuitor”.

Kevin Soni, declarație de dragoste pentru suporterii Rapidului: „Abia aștept să debutez în Giulești”

Noul transfer al Rapidului, Kevin Soni, a semnat un contract pe doi ani și este evaluat la 600.000 de euro conform Transfermarkt. Jucătorul a evoluat ultima oară în Grecia la Asteras Tripolis și are un meci la echipa națională a țării sale.

„Este o mare plăcere să fiu aici, este un club foarte mare. Știu că în București sunt trei echipe importante și că Rapid este cea mai frumoasă echipă, cu cei mai tari suporteri. Abia aștept să debutez în Giulești și să realizăm lucruri importante împreună”, a spus fotbalistul pentru site-ul clubului.

Cristiano Bergodi i-a făcut o caracterizare noului său jucător la „SUFLET DE RAPIDIST”: „E un jucător care la 1.83 are 85 de kilograme. Nu este chiar un pivot, dar se pliază bine cu un alt atacant. Dugandzic și cu Rrahmani erau un cuplu foarte bun.

Așa e acum și cu noul transfer. Nu e un jucător la fel de puternic, dar are o înălțime bună. E un stângaci, are fuleu bun, e bun unu contra unu. Se poate juca și cu doi atacanți, depinde de moment”, a spus antrenorul Rapidului.

În sezonul trecut, jucătorul a avut probleme cu accidentările și a evoluat doar 5 meciuri la Adana Demirspor și Asteras Tripolis, reușind o pasă decisivă. Are însă un CV impresionant, fiind crescut de Girondins Bordeaux. A mai trecut la Girona și la echipa a doua a celor de la Espanyol, Villarreal și Celta Vigo.

  • 2 ani va juca Kevin Soni la Rapid
ADVERTISEMENT