Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid a adus înlocuitor Marko Dugandzic! Kevin Soni, prezentat oficial

Conducătorii Rapidului nu au stat pe gânduri după plecarea lui Dugandzic și au transferat un nou atacant. Camerunezul Kevin Soni a fost prezentat oficial.
12.09.2023 | 23:10
Rapid a adus inlocuitor Marko Dugandzic Kevin Soni prezentat oficial
Rapid l-a prezentat oficial pe internațional camerunez Kevin Soni, jucător ce a evoluat în ultimul sezon în prima ligă elenă, la Asteras Tripolis. Sursă foto: Facebook FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT
12-09-2023
20:19

Rapid l-a prezentat pe Kevin Soni

Rapid l-a prezentat oficial pe internațional camerunez Kevin Soni, jucător ce a evoluat în ultimul sezon în prima ligă elenă, la Asteras Tripolis.

În vârstă de 25 de ani, Soni a semnat un contract valabil pe două sezoane şi va purta numărul 93. ”Este o mare plăcere să fiu aici, este un club foarte mare.

Ştiu că în Bucureşti sunt trei echipe importante şi că Rapid este cea mai frumoasă echipă, cu cei mai tari suporteri. Abia aştept să debutez în Giuleşti şi să realizăm lucruri importante împreună”, a declarat Soni, pentru site-ul oficial al giuleștenilor.

Născut în Douala, cel mai mare oraş din Camerun, Kevin Soni s-a mutat în copilărie în Franţa. Aici, a început fotbalul la Girondins Bordeaux, iar în 2015 şi-a făcut debutul la prima echipă, într-o partidă de Cupa Franţei contra lui PSG.

În 2016, Soni a fost împrumutat la FC Pau, iar un sezon mai târziu a fost transferat la Girona, de unde a fost împrumutat la Peralada. Revenit la Girona, camerunezul a debutat în La Liga într-un meci cu Real Sociedad, în 2018. 8 meciuri a bifat atacantul pentru prima echipă a lui Girona, de unde a mai fost împrumutat la Espanyol B, Villareal B şi Celta Vigo B.

În 2021, Kevin Soni a semnat un contract pe trei sezoane cu grecii de la Asteras Tripoli, unde a avut un prim sezon bun, cu 6 goluri marcate în 29 de meciuri. În stagiunea următoare, camerunezul a fost împrumutat în prima ligă turcă, la Hatayspor, unde a apucat să joace numai trei partide.

A urmat cutremurul tragic din Turcia, când Hatayspor a fost nevoită să se retragă din campionat, iar Soni a fost împrumutat la Adana Demirspor, unde nu a apucat să evolueze. Camerunezul a avut şi ghinionul a două accidentări în ultimul sezon, când a fost forţat să stea patru luni pe bară.

Vârful camerunez a jucat un meci la echipa naţională, pe 25 martie 2022, în calificările pentru Cupa Mondială, contra Algeriei, partidă câştigată cu 1-0.

Din această vară, Kevin Soni a rămas liber de contract, iar Rapid l-a transferat pentru a acoperi locul lăsat de plecarea lui Marko Dugandzic, la Al-Tai.

Rapid nu stă pe loc după plecarea lui Dugandzic. Trupa lui Bergodi mai aduce un atacant pentru a întări linia ofensivă. Kevin Soni este noul transfer al giuleștenilor, informație oferită de Gsp.ro. Kevin Soni vine din Grecia, de la Asteras Tripolis. 6 goluri a reușit acesta pentru greci în sezonul 2021 – 2022.

Rapid se întărește în atac

“O să mai vină un Rrahmani, un Rrahmani mai mic. Știam de camerunezul acesta. Sunt discuții cu câteva zile dinainte să apară ofeta pentru Dugandzic. Erau zvonuri că Dugandzic ar putea pleca, d-aia nici nu s-a pus problema să vină jucătorul în perioada de transferuri.

ADVERTISEMENT

D-aia și spune domnul Angelescu că el va ajuta din iarnă echipa. Până se adaptează. El a mai fost în Europa, a mai jucat în Grecia. Grecii, așa cum știm un popor mai apropiat de caracteristicile noastre. Nu îi va fi greu să se adapteze la București, problema e ce faci până în iarnă.

Pe lângă ei, mai este Stan, dar nu poți să pui presiune pe el. Dacă se oficializează cu Sony o să fie ultimul transfer. Dacă te uiți la transferul lui Dugandzic este o lovitură pentru club, o lovitură financiară”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Ultimul atacant venit la Rapid a băgat spaima în toate apărările. Prezent și în lotul celor din Kosovo, Rrahmani a marcat 4 goluri în două partide și a devenit jucător de bază în angrenajul echipei. Soni este adus pentru a-l ține pe Rrahmani pe vârfuri. Concurența pe post e vitală în lupta pentru titlu.

Soni, noul Rrahmani

“Victor Angelescu a anunțat că astăzi se oficializează un atacant în locul lui Dugandzic, iar colegii de la Gazeta Sporturilor anunță că ar fi vorba despre camerunezul Kevin Soni, 25 de ani. Ultima oară legitimat în Grecia la Asteras Tripolis.

ADVERTISEMENT

A jucat 32 de partide acolo, a marcat 6 sau 7 holuri. Victor Angelescu a spus că nu acum ne va ajuta, va trebui să vină, din iarnă abia. Dar un jucător foarte interesant. Deci camerunez, 25 de ani, ultima oară în Grecia. Nu are un CV impresionant. Vedem, până acum Daniel Niculae a avut mână bună la transferuri, sunt convins că o să aibe și de acum încolo”, a spus Horia Ivanovici.

Kevin Soni este un camerunez în vârstă de 25 de ani. În cariera sa, Soni a mai evoluat pentru Adana Demirspor, Hatayspor, Celta de Vigo II, Villarreal II, Espanyol sau Girona. Noul atacant al Rapidului este crescut în Franța, de către Bordeaux. Soni a debutat pentru prima echipă a celor din Bordeaux în sezonul 2015 – 2016.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Miercuri va fi o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA, de la 10:30.

folositi

Rapid face un nou transfer

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens...
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie