Sport

Reacția galeriei, după ce Rapid l-a vândut pe golgheterul Dugandzic: „Așteptăm înlocuitor!”. Exclusiv

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a vorbit pentru Fanatik despre plecarea golgheterului Marko Dugandzic. Suporterii vor întăriri la echipă.
06.09.2023 | 12:59
Reactia galeriei dupa ce Rapid la vandut pe golgheterul Dugandzic Asteptam inlocuitor Exclusiv
Reacția galeriei, după ce Rapid l-a vândut pe golgheterul Dugandzic: „Așteptăm înlocuitor!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean, șeful Peluzei Nord, nu a fost surprins de plecarea lui Marko Dugandzic de la Rapid și a reacționat după declarațiile lui Dan Șucu din FANATIK.

Liviu Ungurean, declarații după anunțul lui Dan Șucu: „Comentăm afacerea la oameni?”

Bocciu e de părere că Dan Șucu și Victor Angelescu sunt responsabili pentru modul în care își gestionează banii și bugetul la Rapid, însă speră că absența vârfului croat va fi suplinită: „E business-ul lor, îți dai seama! Cum să vedem noi? Comentăm afacerea la oameni?! Nu e treaba noastră! Așteptăm să aducă înlocuitor. Până la urmă ăsta e fotbalul din România”.

ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean nu concepe ca Rapid să rămână cu un singur atacant: „100% trebuie să mai vină cineva! Nu putem să stăm doar într-un singur atacant! Acum așteptăm înlocuitor. Rrahmani e un jucător care a confirmat deja și de care Rapid avea nevoie. De astfel de jucători avem noi nevoie la Rapid. Jucători cu sânge în instalație!”.

Ultrasul nu vrea să intre în polemică cu Victor Angelescu și Dan Șucu: „Ce probleme să fie? Noi așteptăm înlocuitor! Conducerea așa a considerat că e mai bine pentru jucător și pentru ei. Noi nu avem nicio treabă! Nu suntem contabili. Nu e treaba noastră!”.

ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean, despre viziunea lui Dan Șucu și Victor Angelescu: „E un business și îl fac!”

Liviu Ungurean înțelege plecarea lui Dugandzic, dar a fost nemulțumit de plecarea lui Claudiu Micovschi la UTA: „Pentru ei Rapidul e un business și îl fac! Cu Micovschi nu mi-a plăcut! Anunți mare transfer și nu ni-l prezentați și nouă să-l vedem și noi la treabă?

N-a jucat deloc și l-au dat. Că vând jucătorii, e treaba lor. Până la urmă e business. E normal pentru ei să fie așa. Repet, așteptăm înlocuitor”, a mai spus ultrasul, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, anunț pentru suporterii Rapidului după plecarea lui Dugandzic: „Dacă ar fi după mine n-ar pleca niciun jucător”

Dan Șucu a avut un mesaj clar și pentru suporteri după plecarea lui Marko Dugandzic: „Din punctul meu de vedere, eu sunt mai sentimental, dacă ar fi după mine n-ar pleca niciun jucător de la Rapid. (n.r. – râde). Nici Sefer, nici Dugandzic, nimeni, dar fotbalul nu se poate face pe sentimente. Ce ar însemna să nu se mai transfere nimeni, niciodată?

E o afacere bună și pentru club din punctul nostru de vedere și suntem convinși că ceilalți atacanți vor marca multe goluri pentru Rapid și îl vor ajuta pe Cristiano Bergodi să își atingă obiectivele hotărâte pentru acest campionat. Aceasta este filozofia noastră la Rapid.,.. Nu ne gândim doar la noi, ci și la cei cu care colaborăm.

ADVERTISEMENT

Încercăm să fie bine pentru toată lumea. Poate că, uneori, riscăm, dar asta este, preferăm să fim oameni, să fim profesioniști, să ne facem treaba și să nu ne gândim în exclusivitate numai la interesele noastre. Există însă momente, ca și acesta al plecării lui Dugandzic, un jucător de valoare, de aproape 30 de ani, care merita această șansă, să dea lovitura în carieră”, a declarat patronul Rapidului, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT