Life

Cum a fost surprins un șofer care conducea o Dacia Sandero pe o șosea din Oltenia. Imaginea stârnește hotote de râs

Iată cum a fost surprins un șofer care conducea o Dacia Sandero pe străzile din Oltenia. Imaginea care i-a amuzat pe internauți.
16.02.2023 | 11:59
Cum a fost surprins un sofer care conducea o Dacia Sandero pe o sosea din Oltenia Imaginea starneste hotote de ras
Cum a fost surprins conducând un șofer pe străzile din Oltenia. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un șofer care circula pe șosea cu o Dacia Sandero a stârnit hohote de râs în mediul online. Acesta nu a montat corect plafonul pentru portbagaj, iar ceilalți participanți la trafic s-au amuzat și au postat imaginile pe internet.

Un șofer care surprins în timp ce conducea o Dacia Sandero în Oltenia a stârnit hohote de râs

O mașină nouă reprezintă un motiv de bucurie pentru fiecare persoană în parte. Unii preferă să fie discreți atunci când își achiziționează astfel de bunuri, însă alții le etalează în public și se mândresc cu ele.

ADVERTISEMENT

Așa s-a întâmplat și în cazul unui șofer din Oltenia, care a ieșit cu noua sa mașină, Dacia Sandero. Bărbatul nu a primit laude pentru achiziția sa, ci a făcut o greșeală care a amuzat pe toată lumea.

Șoferul și-a pus plafonul pentru portbagaj invers, notează romaniatv.net. Ceilalți conducători auto nu s-au putut abține, s-au amuzat pe seama situației și au imortalizat momentul. Bărbatul circula pe o șosea din Oltenia fără să-și dea seama de ceea ce a făcut.

ADVERTISEMENT
Șofer gafă
Gafa comisă de un șofer din Oltenia. Sursa foto: romaniatv.net

Fotografia cu gafa făcută de acesta a ajuns și pe internet, iar internauții au avut diverse reacții. “Foarte tare! Biciclist a fost toată viața…și a zis sa-și cumpere o bicicletă nouă… . Asta înseamnă progres!”, a scris cineva pe Facebook.

Unii internauți au făcut referire și la cutremurele care au avut loc zilele trecute în zona Olteniei. “El l-a montat bine dar i l-a întors cutremurul!”, “A fugit omul de cutremure, și n-a mai ținut cont”, sunt alte două comentarii.

ADVERTISEMENT

Ce greșeli au mai comis șoferii din România

Șoferii comit diverse greșeli în trafic, iar multe dintre ele sunt filmate și postate în mediul online, amuzându-i pe cei care văd imaginile. De exemplu, la finalul anului trecut, o șoferiță și-a parcat mașina pe linia de tramvai din Brăila. Aceasta avea programare la cosmetică și a decis să lase autoturismul în apropiere, chiar dacă a ales un loc interzis.

De asemenea, în noiembrie 2022, o altă șoferiță a fost surprinsă în timp ce pleca din benzinărie cu pompa de alimentare. Femeia a uitat să scoată pistolul din rezervorul mașinii și a pornit la drum, trăgând după ea și pompa de alimentare.

ADVERTISEMENT

Din fericire, angajații benzinăriei au intervenit rapid atunci. Aceștia au întrerupt alimentarea pompei și au împrăștiat pe jos o substanță care neutralizează combustibilul, pentru a evita un dezastru.

Tot spre finalul anului trecut, un șofer a avut un scandal uriaș cu o femeie aflată la volanul unei mașini. Bărbatul s-a urcat pe autoturism și a început să fugărească șoferița în intersecție, iar la fața locului au ajuns autoritățile. Scandalul ar fi pornit din cauza unor neînțelegeri în trafic.

ADVERTISEMENT