News

Scandal monstru în Galați. Un bărbat s-a suit pe o mașină în trafic și a fugărit șoferița în intersecție

Scandal monstru în Galați, unde un bărbat s-a suit pe un autoturism și a fugărit șoferița prin intersecție, însă nu s-a oprit aici.
14.12.2022 | 16:47
Scandal monstru in Galati Un barbat sa suit pe o masina in trafic si a fugarit soferita in intersectie
Jandarmeria a intervenit la Galați. foto: Cotidianul
ADVERTISEMENT

Bărbatul s-ar fi certat cu femeia aflată la volanul unei mașini, după care s-a urcat pe autoturism și a atacat inclusiv echipajul unei ambulanțe aflate în zonă.

Scandal monstru într-o intersecție din Galați

În cele din urmă la fața locului au ajuns jandarmii care l-au imobilizat pe bărbat și l-au dus la secția de psihiatrie, unde a fost internat.

ADVERTISEMENT

Potrivit Observatornews.ro, Jandarmeria transmite că scandalul a pornit din cauza unor neînțelegeri în trafic. Bărbatul în vârstă de 31 ani și-a ieșit din minți și a băgat spaima în ceilalți participanți la trafic.

”În urma unui apel făcut la dispeceratul unității, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Galați a fost direcționat în strada Brăilei, la ieșire din municipiu, către Tecuci, întrucât o persoană a sesizat că un bărbat este violent față de o participantă la trafic, iar în momentul apelului acesta s-a urcat pe un vehicul și a început să țipe, după care a alergat prin sensul giratoriu, iar traficul rutier se desfășoară cu greutate”, a transmis Jandarmeria Galați.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, jandarmii au aflat că bărbatul atacase între timp și echipajul unei ambulanțe.

“Ajunși la fața locului, jandarmii au observat echipajul unei ambulanțe, iar șoferul acesteia le-a spus oamenilor legii că au încercat să îl calmeze pe bărbat, însă acesta a început să lovească cu pumnii și picioarele în interiorul ambulanței, fiindu-le imposibil să îl imobilizeze.

ADVERTISEMENT

Jandarmii au solicitat în sprijin și prezența unui echipaj de poliție, pentru dirijarea traficului rutier în zonă și efectuarea verificărilor legale. Persoana în cauză a fost imobilizată de către jandarmi și condusă la spitalul de urgență pentru prelevarea probelor biologice, ulterior fiind transportat la spitalul de psihiatrie pentru acordarea de îngrijiri medicale“, au mai transmis jandarmii gălățeni.

În urmă cu trei săptămâni, un scandal violent, similar, avea loc într-o intersecție din Sibiu. Atunci, trei bărbați și o femeie și-au împărțit pumni și s-au lovit cu mașinile.

ADVERTISEMENT

Totul a început cu o șicanare în trafic între două autoturisme, conduse de un șofer de 23 de ani și o șoferiță de 40 de ani. Ulterior, aceștia au oprit la un semafor amplasat în intersecția cu strada 9 Mai, s-au dat jos și s-au luat la bătaie.

Mai mult, șoferița de 40 de ani a apăsat pedala de accelerație și i-a lovit ușor pe rivalii din trafic, făcând acest caz cu adevărat complicat pentru forțele de ordine ajunse la fața locului.

ADVERTISEMENT