Life

Cum a fost surprinsă Karina, moștenitoarea imperiului Dedeman. Detaliul care a atras atenția

Karina, moștenitoarea imperiului Dedeman, a fost surprinsă recent în public. Ce detaliu a atras atenția la fiica lui Dragoș Pavăl.
08.03.2023 | 19:49
Cum a fost surprinsa Karina mostenitoarea imperiului Dedeman Detaliul care a atras atentia
Cum a fost surprinsă Karina, moștenitoarea imperiului Dedeman. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Karina, moștenitoarea imperiului Dedeman și fiica lui Dragoș Pavăl, unul dintre frații fondatori, a fost surprinsă recent în public. Iată cum a apărut tânăra afaceristă pe străzile din Capitală!

Moștenitoarea imperiului Dedeman, Karina, a fost surprinsă în public. Cum a apărut

Dragoș și Adrian Pavăl sunt, în acest moment, cei mai bogați români, iar compania lui se află pe primul loc în sud-estul Europei. Conform revistelor de specialitate, averea celor doi s-ar ridica la 3 miliarde de euro, dar puțini știu cine o va moșteni.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavăl, fondatorul cunoscutului lanț de magazine de bricolaj, a muncit foarte mult pentru a ajunge acolo unde se află acum. La început, acesta avea doar un magazin de 16 metri pătrați. Prin muncă și dedicare a reușit să pună bazele unui adevărat imperiu.

Omul de afaceri are și o familie împlinită. Fondatorul Dedeman este tatăl unei tinere de 29 de ani, Karina, de care este foarte mândru. Aceasta este foarte discretă atunci când vine vorba de aparițiile în public.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Karina a fost surprinsă în zona Kiseleff, acolo unde are biroul tatăl ei. Tânăra a avut o apariție simplă, fără haine costisitoare sau limuzină cu șofer, potrivit imaginilor care pot fi văzute pe cancan.ro. Mai mult, fiica fondatorului Dedeman a mers pe jos până la locul în care avea treburi de rezolvat.

Karina este preocupată de job, mai ales că ea este cea care va moșteni averea de 3 miliarde de dolari a familiei sale. Tânăra nu iese în evidență cu scandaluri și cu alte lucruri din viața personală. De altfel, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a urmat studiile superioare în România, ci a locuit mai mult timp la Londra. Tânăra a urmat facultatea la Universitatea Queen Mary din Regatul Unit. Ulterior, aceasta a urmat un program de masterat în cadrul Universității Cambridge, specializarea real estate și zona financiară.

De ce s-a întors Karina în România

Fondatorii Dedeman au făcut recent o tranzacție în care a fost implicată și Karina. Frații Dragoș și Adrian Pavăl au acționat 30% din grupul de firme Tei. Acesta cuprinde un cunoscut lanț de farmacii de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Pentru a se ocupa de această afacere, Karina a fost nevoită să plece din Londra și să revină în România. Aceasta nu regretă decizia luată, ci chiar din contră, consideră că a făcut un mare progres în plan profesional.

“Acest parteneriat are la bază o viziune de business comună şi un set de valori şi principii fundamentale pe care le împărtăşim cu grupul Tei.Avem încredere că experienţa noastră de scalare a unui business de retail, împreună cu expertiza şi cunoaşterea aprofundată a pieţei farma, de puericultură şi produse de îngrijire personală de către Roxana si Irina (n.r Maftei), vor duce povestea Grupului Tei la următorul nivel, pe una dintre cele mai dinamice şi competitive pieţe din România”, a declarat Karina Pavăl, potrivit Business Magazin.

ADVERTISEMENT
Tags: