Life

Cum a fost surprinsă pe stradă Gina Pistol. Poftele de gravidă au învins-o pe iubita lui Smiley

25.11.2020 | 07:32
Cum a fost surprinsa pe strada Gina Pistol Poftele de gravida au invinso pe iubita lui Smiley
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a fost surprinsă zilele trecute pe stradă, semn că prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” are treburi de rezolvat. Iubita lui Smiley își face toate poftele perioada aceasta și nu ține cont de faptul că ar putea lua multe kilograme în plus. 

Frumoasa blondină nu uită să se îngrijească, dovadă vizita la un salon de înfrumusețare pe care-l vizitează adesea. La ieșirea din incintă vedeta a fost văzută cu o pungă de mâncare, cel mai probabil prezentatoarea a primit bunătățile chiar în timp ce se răsfăța.

ADVERTISEMENT

Un alt lucru pe care oamenii l-au putut observa la Gina Pistol este burtica de gravidă. Fosta vedetă Playboy a încercat să-și mascheze sarcina cu haine largi, însă se poate vedea cu ochiul liber că începe să prindă rotunjiri, mai ales că este însărcinată în 6 luni.

Gina Pistol, surprinsă în plină stradă. Ce pofte își face blondina

Partenera de viață a lui Smiley nu ține cont de nimic perioada aceasta și se răsfață când vine vorba de pofte. Înainte de a se urca în mașină, Gina Pistol a făcut încă o oprire, fiind văzută intrând într-o cafenea din zona în care este amplasat salonul de înfrumusețare. Vezi imaginile AICI!

ADVERTISEMENT

Blondina este extrem de fericită de când a aflat că va deveni mamă pentru prima oară, acest lucru neîmpiedicând-o să-și ducă la final proiectele. Vedeta poate fi urmărită în continuare pe micile ecrane, acolo unde va prezenta sezonul 9 al show-ului culinar „Chefi la cuțite” însărcinată.

Prezentatoarea este răsfățată din plin pe platourile de filmare de la Antena 1 și gustă din toate produsele și preparatele care îi fac cu ochiul. Gina Pistol primește o atenție specială de când este gravidă, motiv pentru care va avea un mic ajutor în emisiunea culinară.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cântărețul și fostul concurent de la „Asia Express”, Speak va prelua o parte din sarcinile blondinei și va sta de vorbă cu susținătorii concurenților care ajung pe platourile de filmare ale show-ului culinar.

„La filmări nu cară nimic, este menajată, toată lumea o îndrăgește, o iubește, și toată lumea se bucură pentru fericirea ei, pentru că și-a dorit foarte mult un copil. Și a venit când nu se aștepta, ea credea că nu va putea avea copii. 

ADVERTISEMENT

Ea nu-i refuză, gustă din fiecare, nu mănâncă toată porția de teamă să nu se îngrașe prea tare. A luat ceva în greutate, s-a și umflat, așa că este destul de atentă”, au mărturisit persoane apropiate Ginei Pistol, informează ciao.ro.

ADVERTISEMENT