Life

Cum a fost surprinsă Sofia Vicoveanca într-un tren. Îndrăgita interpretă, gest frumos pentru o fană

Cum a fost surprinsă Sofia Vicoveanca într-un tren. Ce a făcut îndrăgita artista de muzică populară pentru o fană cu care s-a întâlnit.
16.12.2022 | 08:43
Cum a fost surprinsa Sofia Vicoveanca intrun tren Indragita interpreta gest frumos pentru o fana
ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca a fost surprinsă într-un tren CFR. Vedeta a făcut un gest frumos pentru o fană cu care s-a întâlnit întâmplător.

Cum a fost surprinsă Sofia Vicoveanca într-un tren

Sofia Vicoveanca nu se ferește să meargă cu trenul ca toți oamenii, chiar dacă ea este o adevărată emblemă a muzicii populare.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost surprinsă recent de o fană chiar pe scaunul de lângă ea din tren, așa că admiratoarea artistei i-a cerut un autograf pe o carte.

”Tot ce-i mai bun și mai frumos pe lume. Sănătate și multă iubire! Din inimă, Sofia!”, a fost mesajul pe care l-a scris interpreta de muzică.

ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca este foarte activă la cei 81 de ani ai săi și nu își arată vârsta. Interpreta de muzică populară nu se dezice de eleganță nici în afara scenei. În tren, Sofia Vicoveanca a purtat o bluză mai groasă, un cardigan, o fustă neagră și cizmulițe.

Sofia Vicoveanca, o gospodină desăvârșită

Sofia Vicoveanca a dezvăluit care este rețeta pe care o adoră nepoatele sale. Vedeta a fost căsătorită doar civil cu soțul ei, Victor Micu, care a murit în anul 2003.

ADVERTISEMENT

Aceștia au împrună un fiu care i-a dăruit artistei și nepoatele sale și bucuria de a fi bunică. Sofia Vicoveanca a mărturisit că nepoatele sale iubesc o ciorbă pe care o face ea și a dezvluit rețeta.

„Este un borș acru. Se pune la fiert sfeclă roșie rasă prin răzătoare, cu o tijă de la leuștean, tijă de la mărar, de la pătrunjel și se mai pune și sare după gust.

ADVERTISEMENT

Se fierb toate până când zeama se face roșie, aproape neagră de la sfecla roșie. Aceasta se strecoară în ciorbă atât cât o guști, cât trebuie de acră, restul, ce rămâne din zeamă, se strecoară.

Se pune într-o sticluță la frigider și se bea înainte de masă câte un păhăruț, ca cel de țuică, pe nemâncate. E foarte sănătos!”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: