Life

La 81 de ani, Sofia Vicoveanca duce o viață activă. Cum reușește artista să se mențină în formă

Ajunsă la 81 de ani, Sofia Vicoveanca a mărturisit ce face pentru a se menține în formă. Vârsta nu o împiedică de la nimic pe celebra artistă.
05.10.2022 | 18:41
La 81 de ani Sofia Vicoveanca duce o viata activa Cum reuseste artista sa se mentina in forma
Sofia Vicoveanca a spus ce face pentru a se menține în formă. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Chiar dacă are 81 de ani, Sofia Vicoveanca este încă o persoană activă. Marea artistă urcă încă pe scenă și susține spectacole, dar are un program încărcat și în viața de zi cu zi. Interpreta de muzică folclorică a mărturisit ce face pentru a se menține în formă.

Sofia Vicoveanca a spus ce face pentru a se menține în formă la 81 de ani

Sofia Vicoveanca se numără printre cele mai cunoscute interprete de muzică populară de la noi din țară. Artista și-a dedicat viața scenei, însă nu a uitat și de ea.

ADVERTISEMENT

Ajunsă la vârsta de 81 de ani, solista continuă să fie o persoană activă. Susține spectacole, iar în viața de zi cu zi are un program încărcat.

Sofia Vicoveanca are în continuare grijă la felul în care arată. Când vine vorba despre îngrijirea tenului are mai multe trucuri, de pildă, se dă pe față cu ulei de măsline în care pune busuioc. 

ADVERTISEMENT

De asemenea, în urmă cu câteva luni, vedeta a renunțat la portul popular și s-a fotografiat în ținute cu care publicul nu este obișnuit, în vacanța din Kenia. 

De curând, artista a mărturisit cum arată programul său și cum reușește să se mențină în formă. Conform unui articol Libertatea, Sofia Vicoveanca își face zilnic un plan de activități după care să se ghideze.

ADVERTISEMENT

Solista a explicat că nu obișnuiește să mănânce mult, deoarece nici nu depune un efort substanțial în viața de zi cu zi. În schimb, este atentă să aibă o alimentație echilibrată care să conțină din toate câte un pic.

Totodată, Sofia Vicoveanca a afirmat că, la vârsta sa, este important să nu stea prea mult într-un loc, iar activitatea cu care preferă să-și ocupe timpul este grădinăritul, având nu mai puțin 124 de ghivece cu plante în casă.

ADVERTISEMENT

Ce părere are Sofia Vicoveanca despre valul de scumpiri din ultima perioadă?

Interpreta de muzică folclorică a vorbit, de asemenea, și despre valul de scumpiri din ultima perioadă și a recunoscut că se teme ca nu cumva să primească și ea o factură foarte mare la energie electrică.

Din acest motiv, artista a susținut că nu a dat încă drumul la centrală și că preferă să se învelească cu o plapumă groasă și mai multe pături.

ADVERTISEMENT
Tags: