Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a fost transferat în Giulești Funsho, noua vedetă a Rapidului. Adus cu „bani de buzunar”!

Cum a fost adus Funsho Bamgboye în Giulești. Victor Angelescu a explicat pas cu pas venirea atacantului nigerian la Rapid.
03.11.2023 | 23:34
Cum a fost transferat in Giulesti Funsho noua vedeta a Rapidului Adus cu bani de buzunar
Cum a fost transferat Funsho la Rapid. Dezvăluirile lui Victor Angelescu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Funsho Bamgboye este unul dintre cei mai în formă jucători de la Rapid. Atacantul adus iarna trecută de giuleșteni a înscris în victoria echipei lui Bergodi, scor 2-0, cu Universitatea Craiova. Victor Angelescu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA secretele din spatele formei de vis pe care o traversează extrema dreaptă.

Cum a fost transferat în Giulești Funsho, noua vedetă a Rapidului. Adus cu „bani de buzunar”!

Funsho Bamgboye a fost primul transfer al Rapidului în perioada de mercato din iarnă trecută, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a semnat cu contract valabil până în vara anului 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Funsho a „explodat”, fiind unul dintre cei mai în formă jucători din Giulești. În cele 15 apariții din acest sezon, Funsho a marcat 3 goluri și a oferit alte 3 pase decisive. Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a dezvăluit că l-a transferat pe Funsho de la MOL Videoton, din Ungaria, pentru aproximativ 100.000 de euro.

„Nu e nimic diferit față de alți jucători. L-am observat, avem un departament de scouting care trimite foarte mulți jucători. M-am uitat și eu, și Nico (n.r. Daniel Niculae), ne-a plăcut mult și ne-am decis să-l aducem. 

ADVERTISEMENT

„E un băiat foarte serios, are o alimentație foarte bună”

„L-am adus de la MOL Videoton, din Ungaria. L-am urmărit vreo șase luni, l-am adus în iarnă și începusem să ne uităm la el din vară. Este un jucător care poate să ajute Rapidul și mi-a ieșit. L-am luat cu puțin, cred că 100.000 de euro.

Nu mai țin minte exact suma, dar în jurul acestei sume. Când aducem jucători ne așteptăm să joace foarte bine. Cu unii ne iese, cu unii nu. Nu contează neapărat suma pe care o dăm.

ADVERTISEMENT

Nouă ni s-a părut un jucător care poate să ajungă la nivelul la care este astăzi, poate chiar și mai mult. Repet, nu iese cu toți. E un băiat foarte serios, se antrenează foarte bine, are o alimentație foarte bună.

Repet, e un băiat cuminte. E tot timpul prezent mai devreme la antrenamente, își vede de treabă. Nu am ce să zic, e foarte bine integrat în grup. Nu pot să zic doar de el. (n.r. cluburi de noapte) În niciun caz”, a declarat Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Bamgboye are în palmares un titlu de campion mondial U17, cu naționala Nigeriei, în 2015, când a și marcat în finala cu Mali (2-0), celălalt gol fiind reușit de Victor Osimhen, actualul superstar al lui Napoli.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii FANATIK poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pe pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Culisele transferului lui Funsho la Rapid: „E un băiat cuminte”

ADVERTISEMENT