Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Faza care l-a convins pe Ivanovici în Rapid – Craiova 2-0 „Minutul 87. Uitați-vă la Funsho și la Markovic”

Horia Ivanovici a fost iritat de o fază petrecută în finalul meciului Rapid - Universitatea Craiova, scor 2-0. Momentul de joc i-a avut în prim-plan pe Funsho și Markovic.
30.10.2023 | 11:13
Faza care la convins pe Ivanovici in Rapid  Craiova 20 Minutul 87 Uitativa la Funsho si la Markovic
Horia Ivanovici, despre faza revoltătoare din meciul Rapid - Petrolul 2-0. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Rapid a câștigat derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, în etapa a 14-a din SuperLiga. Funsho și Borja Valle au fost autorii golurilor din Giulești. Horia Ivanovici a rezumat partida la o fază petrecută în minutul 87, la un duel între Funsho și Jovan Markovic, atacantul oltenilor.

Horia Ivanovici, ironii pentru Jovan Markovic

Rapid s-a distanțat la patru puncte de Universitatea Craiova. Formația pregătită de Cristiano Bergodi ocupă locul 3, cu 26 de puncte după 14 meciuri. Înainte să explice faza care l-a convins, Horia Ivanovici l-a ironizat pe Jovan Markovic. Atacantul din Bănie a fost introdus pe teren în minutul 59, în locul lui Andrei Ivan.

ADVERTISEMENT

„Să vă spun faza pe care eu, dacă aș fi antrenorul Universității Craiova sau al Rapidului, aș spune-o băieților. Faza metaforă pentru acest meci și pentru starea de spirit a celor două echipe. Totul a fost în 30 de secunde ca într-o picătură de rouă. S-a strâns ca într-o picătură de rouă. Acolo am văzut de ce Craiova arată atât de rău și Rapidul atât de bine. 

Fază în minutul 87. Markovic, să mă ierte Dumnezeu, cei mici ai mei glumesc când îl văd pe Markovic. ‘Ia uite, tati! Te-au băgat și pe tine să joci’. Avem glume pe acasă. Cam așa arată Markovic, ca mine.

ADVERTISEMENT

Dacă mai dau jos 2-3 kilograme cred că pot și eu să joc, nu ca Markovic. ‘Tati, te-a băgat? Cum e să fii cu noi aici și te-a băgat și domnul antrenor’. Nici nu mă mai uit: ‘L-a băgat pe Markovic? Da, tati, dar nu e Markovic, tu ești tati’”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Faza care l-a convins pe Ivanovici în Rapid – Craiova 2-0 „Minutul 87. Uitați-vă la Funsho și la Markovic”

Ulterior, Horia Ivanovici a vorbit despre faza simbol a meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova, scor 2-0. Directorul FANATIK a rezumat partida la duelul dintre Funsho și Jovan Markovic din minutul 87. După o cursă de urmărire, Jovan Markovic s-a oprit în momentul în care a fost aproape să-l prindă pe atacantul giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

„Minutul 87, asta este faza simbol a acestui meci și a celor două echipe. Băgați-o la cap ca antrenor și puneți-o. Markovic pleacă în atac, vine vijelios, e un carambol, îi sare la un moment dat mingea, îi face Funsho recuperare. Pleacă Funsho.

Markovic pleacă după el, Funsho reușește să taie calea unui jucător de la Craiova la mijlocul terenului, care vrea să-i dea una peste picioare. Nu reușește, putea să-l accidenteze rău, chiar la asta m-am gândit.

ADVERTISEMENT

Funsho, în minutul 87, la al 104-lea sprint pe care l-a făcut, a reușit să treacă de un jucător al Craiovei. Îmi place de Markovic în acele secunde pentru că aleargă până la centrul terenului după Funsho, acesta nu se lasă și la un moment dat pur și simplu Markovic abandonează. Îl lasă pe Funsho, pur și simplu nu s-a mai dus după el.

„Mihai Rotaru, jos pălăria, dar mai bine nu mai băga bani în astfel de jucători”

Mai avea o jumătate de metru, dar Funsho a accelerat la al 184-lea sprint, iar Markovic a intrat în a doua repriză. A alergat Markovic vreo 30 de metri, minutul 87, iar când era aproape să pună mâna, l-am văzut pe Markovic exact ca la antrenament când se oprește și îl lasă pe Funsho care se duce. Pentru mine aia e faza.

Dacă aș fi în locul lui Rotaru, nu mi-ar mai arde de glume. Nu cred că lui Rotaru îi arde de glume. Funsho titular reușește să reziste acestei curse de 40 de metri. Markovic se oprește și îl lasă pe Funsho să plece cu mingea. A văzut că nu-l mai prinde, dar nu mai avea mult.

Markovic s-a dus înapoi relaxat, chiar m-am uitat cât mi-a permis TV. Cu aia am zis punct. Nu ai cum cu atitudinea asta. Mihai Rotaru, jos pălăria, bagi bani. Dar mai bine nu-i mai băga. Ascultă-mă ce spun. Nu-i mai băga în jucătorii ăștia. Nu ai cum cu atitudinea asta să te bați la titlu”, a spus Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Ivanovici, faza simbol din meciul Rapid - U Craiova 2-0

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3...
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3 ani: „Dacă ai o proprietate, ai grijă de ea!”
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie....
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie. Durere fără margini
30 de ani de la crima ce a îngrozit România: Ioan Luchian Mihalea
30 de ani de la crima ce a îngrozit România: Ioan Luchian Mihalea
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Cum a murit de fapt Sfântul Andrei, apostolul devenit ocrotitorul românilor
Cum a murit de fapt Sfântul Andrei, apostolul devenit ocrotitorul românilor
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!