Sporturi

Cum a intrat Cătălin Moroşanu în politică: “Prefer să merg la război!” Ce rezultat a obţinut la Alegerile Locale 2020

28.09.2020 | 17:55
Cum a intrat Catalin Morosanu in politica Prefer sa merg la razboi Ce rezultat a obtinut la Alegerile Locale 2020
Cătălin Moroșanu. Sursă foto: Haihui in doi.
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a primit un mandat de consilier județean în Galați din partea Partidului Național Liberal. Luptătorul s-a apucat de politică acum opt ani.

Cătălin a acumulat deja destulă experiență în politică. În ultimii ani a fost tot consilier județean, dar în Iași. El a ocupat această funcție timp de două mandate. Cătălin Moroșanu nu a avut parte de emoții pentru că a fost primul candidat pe lista Partidului Național Liberal.

ADVERTISEMENT

“Am intrat în politică dintr-o frustrare. Mereu când mergeam la o competiție internațională, noi, sportivii români, eram priviți ca niște paria, hoți, ultimii din Europa!

”Cred că schimbarea o poate face generația noastră!”

Cred că așa este privită diaspora românească, oameni care caută un viitor mai bun pentru famiile lor! Eu sunt un luptător și prefer să merg la razboi decât să stau și sa comentez de pe margine.

ADVERTISEMENT

Nu-mi pasă ce zic cârcotașii, sunt un om asumat și cred că schimbarea o poate face generația noastră! Politica m-a ajutat să mă dezvolt personal și să-mi depășesc multe limite, am cunoscut oameni de calitate, mi-am făcut prieteni adevărați!”, a scris Cătălin Moroșanu, înainte de alegeri, pe Facebook.

Cătălin Moroșanu a fost făcut praf după alegerile locale. Fanii luptătorului au reacționat înainte și după alegeri, mulți dintre ei l-au criticat pentru alianța de partid pe care a făcut-o cu PNL-ul:

ADVERTISEMENT

”Sper să nu intri în jocurile lor politice”

„ Trebuia să candidezi independent nu să te aliezi acestui partid care a făcut dezastru în cele 9 luni de guvernare. Păcat, fani foarte puțini.”

„ Dacă ai un coș de mere și multe sunt stricate într-un final și cele bune se vor strica. Este alegerea ta, maestre, indiferent că ne convine nouă sau nu. Dar sper să nu intri în jocurile lor politice. Sper ca oameni ca și tine vor schimba ceva. În rest, multă sănătate îți doresc.”

ADVERTISEMENT

Moroșanu nu este singurul om din sport care se ocupă de politică. Dumitru Dragomir , Cornel Dinu, Elisabeta Lipă, Daniel Pancu și Anghel Iordănescu vor avea un loc în Consiliul General al Capitalei.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete