ADVERTISEMENT
Sporturi

Cum a intrat Cătălin Moroşanu în politică: “Prefer să merg la război!” Ce rezultat a obţinut la Alegerile Locale 2020

Autor: Gabriela Gheorghe | 28.09.2020 | 17:55
Cum a intrat Cătălin Moroşanu în politică:
Cătălin Moroșanu. Sursă foto: Haihui in doi.

Cătălin Moroșanu a primit un mandat de consilier județean în Galați din partea Partidului Național Liberal. Luptătorul s-a apucat de politică acum opt ani.

ADVERTISEMENT

Cătălin a acumulat deja destulă experiență în politică. În ultimii ani a fost tot consilier județean, dar în Iași. El a ocupat această funcție timp de două mandate. Cătălin Moroșanu nu a avut parte de emoții pentru că a fost primul candidat pe lista Partidului Național Liberal.

“Am intrat în politică dintr-o frustrare. Mereu când mergeam la o competiție internațională, noi, sportivii români, eram priviți ca niște paria, hoți, ultimii din Europa!

ADVERTISEMENT

”Cred că schimbarea o poate face generația noastră!”

Cred că așa este privită diaspora românească, oameni care caută un viitor mai bun pentru famiile lor! Eu sunt un luptător și prefer să merg la razboi decât să stau și sa comentez de pe margine.

Nu-mi pasă ce zic cârcotașii, sunt un om asumat și cred că schimbarea o poate face generația noastră! Politica m-a ajutat să mă dezvolt personal și să-mi depășesc multe limite, am cunoscut oameni de calitate, mi-am făcut prieteni adevărați!”, a scris Cătălin Moroșanu, înainte de alegeri, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a fost făcut praf după alegerile locale. Fanii luptătorului au reacționat înainte și după alegeri, mulți dintre ei l-au criticat pentru alianța de partid pe care a făcut-o cu PNL-ul:

”Sper să nu intri în jocurile lor politice”

„ Trebuia să candidezi independent nu să te aliezi acestui partid care a făcut dezastru în cele 9 luni de guvernare. Păcat, fani foarte puțini.”

ADVERTISEMENT

„ Dacă ai un coș de mere și multe sunt stricate într-un final și cele bune se vor strica. Este alegerea ta, maestre, indiferent că ne convine nouă sau nu. Dar sper să nu intri în jocurile lor politice. Sper ca oameni ca și tine vor schimba ceva. În rest, multă sănătate îți doresc.”

Moroșanu nu este singurul om din sport care se ocupă de politică. Dumitru Dragomir , Cornel Dinu, Elisabeta Lipă, Daniel Pancu și Anghel Iordănescu vor avea un loc în Consiliul General al Capitalei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!