News

Cum a murit George, șoferul de 21 de ani care a intrat cu BMW-ul într-o casă: ”Sufletul meu a plecat”

George a murit la doar 21 de ani, după ce a intrat cu BMW-ul într-o casă. Părinții săi sunt devastați, mai ales că nimeni nu știe ce a produs tragedia.
11.06.2023 | 21:21
Cum a murit George soferul de 21 de ani care a intrat cu BMWul intro casa Sufletul meu a plecat
Cum a murit George, șoferul de 21 de ani. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

George Ciucă avea doar 21 de ani și era un tânăr extrem de apreciat și iubit în anturajul său. Și-a încheiat conturile cu viața la viteză mare, după ce a ieșit de pe drum cu BMW-ul pe care-l conducea și a intrat într-o casă. Înainte de asta a lovit un copac, o mașină parcată și a spulberat un gard.

Cum a murit George, șoferul de 21 de ani

Anchetatorii au stabilit că băiatul a murit pe loc, pentru că viteza cu care circula era destul de mare, astfel că degeaba la fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, sau polițiști și Ambulanță. Pompierii de la descarcerare au avut nevoie de câteva minute pentru a-l scoate pe tânăr din mașină, după care l-au predat medicilor, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Aceștia din urmă s-au luptat mai bine de o oră cu timpul și au încercat să-l întoarcă din morți, însă fără folos. George era extrem de talentat în domeniul muzical, astfel că mama sa și prietenii plâng după el. “Copilul meu, puterea mea nu mai e, mami și tati o sa te iubească toata viata!”, a scris femeia îndurerată.

“Astăzi sufletul meu a plecat, bucuria și mândria familiei mele a plecat, Dumnezeu a vrut sa ni-l ia și nu o sa știm niciodată de ce el, era pâinea lui Dumnezeu un copil cu suflet bun și cu toată viața înainte… nu îmi vine sa cred ca am ajuns sa scriu asta despre fratele meu.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu sa te odihnească în pace și să te apere frățiorul meu ca aici nu a mai vrut sa te apere, vei fi cu noi și în inimile noastre toată viața ai fost cel mai bun frate, prieten si copil ne ai făcut mândrii de tine și de sufletul pe care îl ai în fiecare zi. Te iubim enorm de mult !

Va mulțumesc din suflet pentru mesajele voastre, dar o sa va rog sa nu îmi mai scrieți, ne este foarte greu și nu pot vorbi încă despre fratele meu la trecut. Va voi tine la curent când îl vom aduce acasă pentru cine dorește sa-i fie alături pe ultimul drum”, a scris și sora lui George.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai multe luni, un alt tânăr aflat la bordul unui BMW zbura de pe șosea cu mare viteză direct spre lumea cealaltă. De această dată era vorba despre un băiat de 20 de ani care a murit undeva în Suceava. În acest caz în mașină se mai aflau patru victime, prieteni cu decedatul, însă aceste persoane au ajuns în stare gravă la UPU Suceava.

”În momentul accidentului, la volanul autoturismului se afla Ovidiu Ștefan Nuțu (20 de ani), din municipiul Suceava. Șoferul este tânărul care s-a stins din viață. În autoturism se mai aflau și Constantin Cozariuc, de 18 ani, Paul Gavrilaș, de 19 ani, Ștefan Tomiuc, de 19 ani, și Luca Sumanariu, de 19 ani.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări, polițiștii consideră că evenimentul a avut loc din cauza vitezei excesive pe carosabil umed. Șoferul ar fi pierdut controlul asupra volanului, a lovit violent un parapet de protecție, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile”, transmitea ISU Suceava.

ADVERTISEMENT