News

Cum a obținut o româncă 300.000 de euro de la un italian. Ce i-a spus aceasta bărbatului

Alina, o româncă din Buzău, a obținut suma de 300.000 de euro de la un italian. Cum a reușit această să-l păcălească pe bărbat.
16.04.2023 | 17:32
Cum a obtinut o romanca 300000 de euro de la un italian Ce ia spus aceasta barbatului
O româncă i-a spus unui italian că este fiica lui și obținut 300.000 de euro. Sursa foto: buzoienii.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O româncă a reușit să obțină o adevărată avere de la un italian: 300.000 de euro. Cum a reușit aceasta să-l păcălească de-a lungul timpului. Bărbatul nu crede nici acum că femeia l-a înșelat.

O româncă i-a spus unui italian că este fiica lui și obținut 300.000 de euro

Acest caz extrem de grav care îi pune într-o lumină nu prea plăcută pe românii aflați în peninsulă a fost prezentat recent într-o emisiune din Italia, intitulată  ”Le Iene”. O echipă de jurnaliști a călătorit până la București.

ADVERTISEMENT

Aceștia au venit aici pentru a da de Alina. Românca este acuzată că ar fi înșelat un pensionar italian de 82 de ani, Umberto, cu o sumă uriașă de bani. Și mai grav este faptul că, după ce i-a luat banii bătrânului, conaționala noastră a dispărut din statul european.

Potrivit publicației Rotalianul.ro, de-a lungul ultimilor 6 ani femeia, care ar fi originară din Buzău, a încasat lunar întreaga pensie a lui Umberto, în valoare de 1.500 de euro.

ADVERTISEMENT

Acestor bani li s-au mai adăugat alte sume considerabile, pentru presupuse tratamente medicale. Alina îi spunea cetățeanului italian că este fiica lui. Astfel, el îi trimitea lunar 10.000 de euro pentru o presupusă operație la inimă. Dacă tragem linie observăm că Alina l-a înșelat pe bietul pensionar cu 300.000 de euro.

Pensionarul, cu probleme cognitive, încă mai crede că femeia este fiica sa și are probleme medicale

Ajuns în România, un jurnalist a pornit în căutarea femeii într-un mic sat din zona rurală de lângă București pentru a-i cere explicații. Ajutat de un reporter român, acesta a aflat că Alina nu are nicio problemă de sănătate. Mai mult, ea locuiește în țară, are o casă și două mașini.

ADVERTISEMENT

Apelată de jurnalistul italian, Alinei i s-a cerut să arate, printr-un apel video, cicatricile de la operațiile de inimă. Femeia a prezentat, pe piept, două cicatrici desenate cu o cariocă neagră. Deși există dovezi evidente, femeia nu mai are probleme juridice. În Italia, cazul a fost închis.

În ciuda acestor evidențe, care i-au fost prezentate bărbatului din Italia înșelat, acesta continuă să aibă încredere în Alina. Ea l-a făcut să creadă că este fiica lui și că este grav bolnavă.

ADVERTISEMENT

Nici acum, bărbatul nu poate să vadă adevărul, cu dovezile clare în față puse de presă. ”E fals. Totul e un fals!”, spune italianul după ce i se spune că femeia i-a furat banii.

ADVERTISEMENT
Tags: