News

Cum a rămas un bărbat din București fără seiful din casă. Metoda prin care hoții l-au păcălit

În acest weekend, un bărbat din București a fost păcălit de hoți și lăsat fără seiful din casă. Metoda ingenioasă pusă la cale de infractori.
08.01.2024 | 06:55
Cum a ramas un barbat din Bucuresti fara seiful din casa Metoda prin care hotii lau pacalit
Bărbat din București, păcălit de hoți și lăsat fără seiful din casă. Metoda ingenioasă pusă la cale de infractori. Sursa foto: Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unui bărbat din București i s-a pus la cale o capcană uriașă din partea hoților. Cum au acționat infractorii astfel încât l-au lăsat pe cetățean fără seiful din casă. Plan diabolic pus la cale.

Bărbat din București, păcălit de hoți și lăsat fără seiful din casă. Metoda ingenioasă pusă la cale de infractori

București și zona Ilfov au fost în weekendul care tocmai s-a încheiat o zonă ”profitabilă” pentru hoți. După jaful de la Voluntari, un alt atac cu rezultate bune pentru hoți s-a dat în Capitală.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, un cetățean din Sectorul 4 a sunat la poliţie și a sesizat că, în cursul zilei, i-a fost furat din locuinţă un seif metalic. În interiorul său se aflau mai multe bunuri şi sume de bani, în diferite valute.

În acest caz nu vorbim de o simplă spargere, ci de un atac gândit pas cu pas de infractori. Astfel, într-o primă fază, înainte de a pătrunde în locuință, bărbatul atacat a primit un apel. Anumite persoane îl înștiințau că i-ar fi fost lovit autoturismul. Astfel, bărbatul și-a părăsit apartamentul.

ADVERTISEMENT

La data de 6 ianuarie, în jurul orei 20,00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, i-a fost sustras, din locuinţa personală, un seif metalic, ce conţinea mai multe bunuri şi sume de bani, în diferite valute”, precizează, duminică, reprezentanţii Poliţiei Capitalei, într-un comunicat de presă.

La locuința persoanei vătămate au ajuns rapid poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Sector 4, împreună cu specialişti criminalişti de la Secţia 14 Poliţie, care au demarat cercetările.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au constatat în acest sens cum au decurs ostilitățile. ”S-a stabilit faptul că bărbatul ar fi primit un apel, prin care a fost anunţat că i-ar fi fost lovit autoturismul, moment în care ar fi părăsit apartamentul.

Locuința ar fi fost asigurată. Apoi, când a revenit, a constatat lipsa seifului. Totodată, s-a constatat faptul că uşa de la intrare nu prezenta urme de forţare”, arată DGPMB.

ADVERTISEMENT

Cazul din Capitală este în atenția Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

ADVERTISEMENT