News

Pistol letal cu zeci de cartușe, furat de la vila unui fost ofițer SRI din Voluntari. Poliția e în alertă

Jaf la vila unui fost ofițer SRI din Voluntari. Hoții au furat un pistol letal cu zeci de cartușe. Poliția este în alertă.
07.01.2024 | 11:06
Pistol letal cu zeci de cartuse furat de la vila unui fost ofiter SRI din Voluntari Politia e in alerta
Jaf la o casă a unui fost ofițer SRI, în Voluntari: hoții au furat un pistol letal cu 24 de cartușe. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat care locuiește în Voluntari, județul Ilfov, a reclamat la poliție, sâmbătă seară, că persoane necunoscute i-au furat din casă un pistol letal, zeci de cartușe și bijuterii.

Jaf la o casă a unui fost ofițer SRI, în Voluntari: hoții au furat un pistol letal cu 24 de cartușe

Din primele informații, acest jaf ar fi avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Vecinii bărbatului prăduit au auzit zgomote pe timpul nopții în curtea vecinului lor, însă n-au sunat la poliție. Acest eveniment s-a aflat abia seara trecută când bărbatul s-a întors și-a găsit casa spartă.

ADVERTISEMENT

Între timp, au apărut informații noi în legătură cu locația și identitatea persoanei vătămate. Astfel, se pare că furtul a avut loc în într-un complex rezidențial din Voluntari, Ilfov. Proprietarii nu se aflau acasă.

Odată pătrunși în imobil, hoții au furat din seif o armă, 24 de cartușe și niște bijuterii. Din datele Observator News, victima jafului este un fost ofițer SRI. Vorbim de o persoană care se înțelegea bine cu toată lumea, nu avea dușmani. Acesta are însă în minte un suspect al jafului.

ADVERTISEMENT

Eu tare mă tem că a plecat ceva de la femeia de serviciu. Am dat-o afară. Nu făcea nimic și Suzana (n.r. soţia mea) i-a zis, n-ai făcut aia, n-ai făcut aia. A început să pună botul, să plângă și a plecat trântind ușa”, spune bărbatul prăduit, pentru sursa citată.

Vecinii ofițerului SRI sunt de părere că jaful a fost dat la pont. În zonă au mai avut loc și alte cazuri, după ce au fost date petreceri la care au participat și oameni care au fost tentați de ceea ce au văzut în imobile, iar ulterior le-au jefuit.

ADVERTISEMENT

Autorii jafului din Voluntari sunt liberi

În urma acestui grav incident, Poliția anunță că a deschis o anchetă pentru identificarea făptașului sau a făptașilor. Oamenii legii sunt în alertă întrucât hoții nu au fost prinși și au asupra lor o armă letală și zeci de cartușe.

La data de 6 ianuarie, la ora 19:47, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras, din locuinţa situată în oraşul Voluntari, mai multe bijuterii, un pistol letal şi 24 de cartuşe.

ADVERTISEMENT

La faţa locului se află poliţiştii din Voluntari, cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov şi ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, „pentru efectuarea activităţilor specifice, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IGPR.

ADVERTISEMENT