Sport

Cum a ratat Cristiano Ronaldo transferul la una dintre forțele Europei. Clubul a confirmat negocierile

Cristiano Ronaldo (38 de ani), starul naționalei Portugaliei, a fost aproape de un transfer la o fostă campioană a Europei. De ce nu s-a mai realizat mutarea
05.02.2023 | 20:04
Cum a ratat Cristiano Ronaldo transferul la una dintre fortele Europei Clubul a confirmat negocierile
Cristiano Ronaldo e evaluat la 20 de milioane de euro. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo putea să ajungă la o altă super echipă după plecarea de la Manchester United. Detaliile au ieșit la iveală.

Cristiano Ronaldo putea să fie jucătorul lui Bayern Munchen

Clubul bavarez a confirmat informațiile prin vocea directorului sportiv Hasan Salihamidzic, în cadrul unui interviu acordat presei din Germania.

ADVERTISEMENT

Impresarul lui Cristiano Ronaldo a purtat negocieri cu mai multe echipe, printre care și Bayern Munchen, însă campioana Germaniei s-a opus acestei mutări!

Motivele sunt atât de natură economică, cât și sportivă, starul portughez fiind pe finalul carierei și tocmai a împlinit vârsta de 38 de ani, fiind născut în aceeași zi cu Gheorghe Hagi sau Neymar Jr.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, refuzat de Bayern Munchen: „Nu corespunde filosofiei clubului”

Hasan Salihamidzic a dezvăluit și cum au descurs discuțiile cu fostul impresar al lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes: „Am discutat despre Cristiano Ronaldo, dar i-am spus clar lui Jorge Mendes (n.red. fostul agent al portughezului) că nu este fezabil pentru noi.

Mutarea nu i s-ar fi potrivit lui Bayer, nici din punct de vedere financiar, nici sportiv. Nu corespunde filosofiei clubului”, a spus oficialul, conform Bild.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu a marcat decât din penalty pentru Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a fost contestat de suporteri până și la Al-Nassr și nu a reușit să înscrie decât un gol din penalty, în prelungirile meciului cu Al-Fateh, încheiat doar la egalitate, scor 2-2.

„Pleacă! Nu te vrem”, „Nu faci nimic. Talisca te salvează la fiecare meci, iar acum e suspendat. Să vedem cum te vei descurca fără el la meciul următor. Fă-ți treaba”, sau „Echipa suferă foarte mult cu tine. Fără soluții, fără identitate, fără personalitate”, au fost doar câteva dintre mesajele acide ale suporterilor arabi, la adresa lui Cristiano Ronaldo, conform presei engleze.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo are un gol în primele trei meciuri la Al-Nassr și este evaluat conform Transfermarkt la 20 de milioane de euro, de șase ori mai puțin decât valora în 2014.

ADVERTISEMENT