Life

Cum a reacționat Andreea Esca când a aflat că Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la Masterchef de la Pro TV: ”Opaaa”

Ce a spus Andreea Esca după ce Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au întors la MasterChef de la Pro TV. Știrista e încântată.
17.04.2024 | 18:47
Cum a reactionat Andreea Esca cand a aflat ca Bontea Dumitrescu si Scarlatescu revin la Masterchef de la Pro TV Opaaa
Ce a spus Andreea Esca după ce Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au întors la MasterChef de la Pro TV. Știrista e încântată. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Andreea Esca când a aflat că Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la Masterchef de la Pro TV. Foarte multe vedete s-au bucurat după ce postul a dezvăluit că emisiunea culinară revine pe sticlă cu cei 3 jurați la conducere.

Ce a spus Andreea Esca după ce Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au întors la MasterChef de la Pro TV. Știrista e încântată

Ce a spus Andreea Esca după ce Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au întors la MasterChef de la Pro TV. Știrista e încântată de ideea de a lucra, din nou, cu bucătarii care timp de 12 ani au avut contract cu rivalii.

ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare a publicat o imagine cu cei trei chefi, la secțiunea Stories, de pe Instagram, cu exclamația „Opaaa”. Ulterior, știrista a lăudat preparatele culinare realizate de unul dintre cunoscuții bucătari.

Vedeta de la Pro TV adoră cozonacul și pasca făcute de Cătălin Scărlătescu, care are mai multe afaceri în domeniul HORECA. Celebra jurnalistă nu este singura care a rămas uimită de această schimbare de la MasterChef România.

ADVERTISEMENT

Smiley și Pavel Bartoș se numără printre persoanele publice care sunt încântate că vor lucra la același post cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. „YES (DA)”, a scris Cosmin Seleși pe Instastory.

Actorul a lăsat și un comentariu la postarea prin care Florin Dumitrescu anunța colaborarea cu Pro TV pentru emisiunea MasterChef România. „Bine baaaaaaaaaaa!!!!! Hai colegii!”, a ținut să transmită fostul prezentator de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„PAM PAM, revine gașca la PRO TV”, a scris Rareș Năstase, jurnalist PRO TV, pe rețelele de socializare. Pe de altă parte, fanii abia așteaptă să vină toamna să urmărească show-ul culinar cu cei trei jurați.

Andreea Esca și-a descoperit pasiunea pentru gătit la 44 de ani

Andreea Esca a dezvăluit la un moment dat pe blogul personal că și-a descoperit pasiunea pentru gătit la 44 de ani. A început să facă diverse preparate culinare pentru că a vrut să le ofere copiilor săi amintiri simple, dar puternice.

ADVERTISEMENT

De atunci și până în ziua de azi s-a perfecționat, dovadă că a încercat mai multe preparate culinare. A încercat tartă cu praz, tarte tatin, gazpacho şi salată de vinete, dar și un delicios pui cu parmezan şi legume. Rețeta a fost găsită pe Internet de fiul său, Aris.

„A făcut furori în gaşca de adolescenţi care se plimbă prin casă noastră, am învăţat un pilaf genial cu fructe confiate şi migdale şi o prăjitură simpatică, cu ocazia unui concurs între prieteni la care am fost obligată să particip :).

Alaltăieri, m-am lansat într-o tartă cu roşiii pe care au mâncat-o toată, până m-am întors de la birou. Copiii au început să mă întrebe ce pregătesc pentru a două zi (asta după ce uitasem într-o zi să fac de mâncare…) şi să-mi spună că li se pare super că le gătesc.

Într-o zi am ars şi pilaful şi nu mi-au ieşit nici chiftelele, iar Aris mi-a zis: «Chiftelele mie mi-au plăcut, şi, oricum, nu te supăra, ce ai făcut până astăzi a fost foarte bun!»”, a povestit Andreea Esca.

ADVERTISEMENT