Life

Cum arătau chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu acum 12 ani, atunci când au debutat la MasterChef. Cei trei revin la Pro TV

Imagini cu chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu de acum 12 ani, atunci când au debutat la MasterChef. Cei trei revin la Pro TV.
16.04.2024 | 19:13
Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu revin la Pro TV. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cu mai bine de un deceniu în urmă, chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au debutat la MasterChef. Show-ul culinar de la Pro TV este cel care i-a lansat și cel la care revin. Anunțul a fost făcut de reprezentanții postului de televiziune.

Cum arătau chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu acum 12 ani, când au început să prezinte MasterChef

Cei trei chefi au debutat la Pro TV în martie 2012,. Atunci a fost difuzat primul sezon al emisiunii MasterChef România. Timp de trei sezoane, au fost jurații emisiunii, până în 2014.

ADVERTISEMENT

Aceștia au fost descoperiți Mona Segall, care lucra la Pro TV la vremea respectivă. În prezent, este producătorul emisiunilor Chefi la Cuțite și Asia Express.

Primul sezon MasterChef s-a difuzat în perioada 20 martie – 6 iunie 2012, iar al doilea între 5 martie și 28 mai 2013. Cel de-al treilea, ultimul în care au fost jurați, s-a difuzat între 18 martie și 10 iunie 2024.

ADVERTISEMENT

Ulterior, chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au plecat de la Pro TV. Au semnat cu Antena 1, acolo unde au fost jurații emisiunii Chefi la Cuțite timp de 12 sezoane.

După plecarea de la Antena 1, în toamna anului 2023, cei trei chefi revin la Pro TV, în emisiunea culinară care i-a lansat, MasterChef. Anunțul a fost făcut de Pro TV. Cei trei chefi au postat și ei o imagine, în descrierea căreia au scris mesajul “Înapoi în viitor”.

ADVERTISEMENT

Ce au spus chefii despre revenirea la Pro TV

Cei trei chefi sunt încântați să revină la Pro TV, mai ales pentru că MasterChef este emisiunea care i-a lansat în televiziune. Aceștia speră ca cei mai buni să-i impresioneze cu preparatele lor în cadrul show-ului culinar.

“Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut…

ADVERTISEMENT

MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a fost mesajul lui chef Cătălin Scărlătescu.

Sorin Bontea a recunoscut că toți trei s-au schimbat mult în ultimii 12 ani și că revenirea la Pro TV este o nouă etapă. “Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început.

Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu”, a spus chef Sorin Bontea, potrivit Paginademedia.ro.

Emisiunea MasterChef a fost una de succes la momentul apariției, fiind prima cu acest format de la noi din țară. “MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România.

Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie”, a transmis, la rândul său, chef Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT