Life

Câți bani primesc Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la Pro TV. Jurații de la MasterChef România sunt plătiți regește

Ce sumă încasează Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la Pro TV. Jurații de la MasterChef România au semnat contracte avantajoase.
17.04.2024 | 16:05
Cati bani primesc Bontea Dumitrescu si Scarlatescu de la Pro TV Juratii de la MasterChef Romania sunt platiti regeste
Ce sumă încasează Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la Pro TV. Jurații de la MasterChef România au semnat contracte avantajoase. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câți bani primesc Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la Pro TV. Jurații de la MasterChef România sunt plătiți regește de postul de televiziune din Pache Protopopescu, unde au apărut prima oară pe micile ecrane.

Ce sumă încasează Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la Pro TV. Jurații de la MasterChef România au semnat contracte avantajoase

Ce sumă încasează Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la Pro TV. Jurații de la MasterChef România au semnat contracte avantajoase după ce au renunțat să mai fie la cârma emisiunii culinare Chefi la cuțite, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Renumiții bucătari ar fi încasat de la vechiul loc de muncă 300.000 de euro pe an, potrivit news18.ro. Odată cu renunțarea la colaborarea cu trustul Intact au negociat extrem de bine revenirea pe micile ecrane.

În ultimele luni cei trei jurați au avut mai multe discuții cu conducerea de la Pro TV. Așa se face că în momentul de față vedetele primesc dublu față de vechiul salariu, adică 600.000 de euro, o sumă uriașă pentru un astfel de proiect.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu știu care le este prețul corect în astfel de situații și nu este de mirare că au așteptat până când au dat lovitura în formula care i-a consacrat.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la Pro TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV după o perioadă destul de lungă. Foștii jurați de la Chefi la cuțite sunt așteptați cu sufletul la gură de producătorii show-ului MasterChef România.

ADVERTISEMENT

Bucătarii sunt bucuroși că revin la prima dragoste pentru că la Pro TV a început cariera lor în televiziune, în urmă cu 12 ani. Acest aspect nu a fost uitat de niciunul dintre ei pentru că este locul unde au dat primele șorțuri și unde au avut primele întâlniri cu pasionații de artă culinară.

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef şi a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin şi Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite şi respectate personalităţi TV din România.

ADVERTISEMENT

MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie şi emoţie”, a declarat Antonii Mangov, Director de Programe Pro TV.

ADVERTISEMENT