Sport

Cum a reacționat Gigi Becali după declarația lui Jose Mourinho de la Tiraspol

Gigi Becali a reacționat după declarația făcută de Jose Mourinho la Tiraspol, care a spus că singurul cuvânt din română pe care îl cunoaște este Becali.
28.09.2023 | 14:00
Cum a reactionat Gigi Becali dupa declaratia lui Jose Mourinho de la Tiraspol
Reacția lui Gigi Becali după declarația lui Jose Mourinho. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a râs cu lacrimi când și-a amintit de felul în care Jose Mourinho a auzit prima dată de el, după o frază celebră spusă la adresa lui Carlos, fostul portar al Stelei, actuala FCSB.

Reacția lui Gigi Becali după declarația lui Jose Mourinho

Gigi Becali a reacționat după declarația făcută de Jose Mourinho la Tiraspol, amintindu-și cum a auzit prima dată antrenorul portughez de el: „A zis de Giovanni, e prieten cu Giovanni.

ADVERTISEMENT

Ei vorbesc mereu, sunt prieteni, eu n-am treabă, doar atunci când a venit. L-a întrebat îl cunoști pe Gigi și mi-a spus Cum să nu-l cunosc, că-l știe toată Portugalia.

Și zice ’Aveam un antrenor secund, care l-a antrenat pe Carlos și Gigi a zis că dă 100.000 de euro pentru cine îl ia pe Carlos, iar antrenorul ăla secund a spus că sunt cel mai priceput la fotbal pentru că am spus asta, să scap de Carlos”.

ADVERTISEMENT

„Gluma a circulat în toată Portugalia!”

„Iar de atunci gluma asta a circulat în toată Portugalia că dau eu 100.000 de euro să scap de Carlos. Că a venit unul la Mitică Dragomir, unul din Divizia C, și îi ceruse să vorbească cu mine că vrea să-l ia pe Carlos, să-i dau 100.000 de euro.

De atunci a zis că mă cunoaște. A vrut să vină când eram în pușcărie, dar nu am mai fost eu de acord. Nu am vrut nici familia mea să vină, să mă vadă în pușcărie”, a continuat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Te vede în niște gratii. Așa e în România. Lasă, mă, omul să stea cu familia. Lasă omul să se ducă la meciul cu Chelsea, că are dreptul la 30 de zile pe an.

Nu-i nimic. Dar mai e puțin până la alegeri și o să înceapă să se respecte regulile la pușcărie, căminele, să se respecte și ’drogangelile’. O să vedeți și voi!

ADVERTISEMENT

Ești drogat la volan, nu mai vezi carnet, mergi pe jos. Ai omorât pe cineva drogat la volan? Iei 25 de ani, nu mai ieși. Pe internet faci propagandă drogurile, intră în pușcărie! Instigi tinerii la moarte? Ia și fă pușcărie 5 ani!”, a mai spus Gigi Becali.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

REACTIA lui Gigi Becali dupa DECLARATIA lui Jose Mourinho de la Tiraspol


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „x2 și sub 4,5 goluri” la meciul FC Bihor Oradea – FCSB

ADVERTISEMENT