Sport

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Şucu înainte de Rapid – CFR: „S-a supus, a plecat capul la sultan!”

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Şucu înainte de Rapid - CFR Cluj, spunând că giuleştenii se bucură de arbitraje bune după ce au votat pentru menţinearea regulii U-21.
25.09.2023 | 19:36
Gigi Becali la ironizat pe Dan Sucu inainte de Rapid  CFR Sa supus a plecat capul la sultan
Gigi Becali face transferuri după declarațiile lui Șucu: “M-a ambiționat, iau doi atacanți!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid – CFR Cluj este derby-ul care încheie etapa a 10-a din SuperLiga. Giuleştenii au nevoie de cele trei puncte pentru a ţine aproape de locurile fruntaşe, dar vor întâlni unul dintre cei mai puternici adversari.

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Şucu înainte de Rapid – CFR: “S-a supus, a plecat capul la sultan şi atunci are arbitraje bune”

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Şucu înainte de meci, spunând că nu vor fi probleme de arbitraj la Rapid – CFR Cluj, în condiţiile în care giuleştenii au votat pentru menţinerea regulii U-21 la începutul sezonului:

ADVERTISEMENT

Să bată şinele de tren. Aşa le zice, nu? Asta e jignire? E mândria lor, e în imn. Să bată Rapid. Aşa vreau. Ei nu mai contează pentru noi. Am auzit că au cinci jucători lipsă.

Vedem valoarea CFR-ului cu Rapid. Ba au fost buni, ba au fost slabi, ba au fost buni. Acum o să îi vedem. Arbitraj o să aibă bun pentru că lui Şucu nu îi fac ăştia arbitraje. 

ADVERTISEMENT

“Poate e mai bun egalul. Să scăpăm definitiv de şinele de tren”

Rapid e prieten cu ei. A votat ca ei. S-a supus, a plecat capul la sultan şi atunci are arbitraje bune. Deci, toate. Să vedem acum ce o să fie. Sau egal. Poate e mai bun egalul.

Să scăpăm definitiv de şinele de tren. Nu mai contează. Din ce văd, doar cu CFR Cluj ne mai batem. Avem şapte puncte faţă de Craiova, 10 de Rapid. Şi înjumătăţite sunt cinci.

ADVERTISEMENT

Ce să mai faci? Şi înjumătăţite, ce să le mai… Noi aveam 10 din 10. La UTA Arad a fost cu Găman şi la Dawa eu zic că nu e 11 metri. Doar îl atinge un pic cu mâna. Mingea mergea la Târnovanu.

În fine. A dat penalty, i-a dat şi cartonaş roşu, să fie sănătos. Eu zic că aveam 10 din 10 dacă nu aveam arbitrajul. Dar uite, la CFR. A avut două penalty-uri Petrolul. Lasă, că le face Domnul!”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB nu i-a uitat pe rapidişti, care, la începutul sezonului au votat pentru menţinerea regulii care prevede folosirea obligatorie a unui jucător eligibil U-21.

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Şucu

ADVERTISEMENT