Sport

Cum a reacționat Marius Lăcătuș când a auzit declarația lui Gigi Becali din Fanatik, ”FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea”: ”Tot spune că va veni ziua”

Gigi Becali a anunțat pentru FANATIK că face toate demersurile ca partida FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea, dar Marius Lăcătuș nu crede în această variantă.
29.06.2023 | 23:45
Cum a reactionat Marius Lacatus cand a auzit declaratia lui Gigi Becali din Fanatik FCSB  Dinamo se va juca in Ghencea Tot spune ca va veni ziua
Gigi Becali a anunțat pentru FANATIK că face toate demersurile ca partida FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea, dar Marius Lăcătuș nu crede în această variantă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

“Derby de România” se va desfăşura devreme în noul sezon din SuperLiga. Conform tragerii la sorţi, cele două rivale se vor întâlni în etapa a doua, iar din acest motiv partida nu va putea fi găzduită pe Arena Naţională.

Marius Lăcătuș nu crede că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea, așa cum a zis Gigi Becali pentru FANATIK

Chestionat de FANATIK pe tema stadionului pe care se va disputa derby-ul FCSB – Dinamo, Gigi Becali a afirmat foarte serios că va face demersuri ca derby-ul să se joace în Ghencea. Însă, Marius Lăcătuș a mărturisit că vicecampioana României nu are drept legal de a evolua pe stadionul Steaua.

ADVERTISEMENT

”El spune lucrul ăsta de mult timp, tot spune că va veni ziua. Eu cred că, dacă FCSB avea legal dreptul să joace în Ghencea, ar fi jucat de mult timp. Nu cred că s-a prelungit acest termen de la o zi la altă fără motive.

Dacă cineva era implicat și își dorea ca FCSB să joace în Ghencea, o făcea până acum”, a declarat Marius Lăcătuș, un apropiat al clubului CSA Steaua, la emisiunea Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea nu se va putea desfășura pe Arena Națională, deoarece cel mai mare stadion al țării va găzdui concerte în perioada 15 iulie – 15 august şi va fi indisponibil pentru întrecerile sportive. Astfel, atât FCSB, cât şi Dinamo trebuie să îşi caute o altă “casă” în acest interval.

CSA Steaua a respins toate solicitările lui Becali de a juca pe noul stadion

Stadionul Steaua a fost inaugurat în vara anului 2021. Deşi a făcut de mai multe ori solicitare să joace pe arena de 100.000.000 de euro, Gigi Becali s-a lovit de refuzul Clubului Sportiv al Armatei, care a motivat că nu are cadrul legal de a închiria stadionul.

ADVERTISEMENT

Până acum, noul stadion a fost folosit doar de CSA Steaua la meciurile din liga secundă. Echipa naţională a disputat două meciuri din preliminariile CM 2022 pe Ghencea, acolo unde în aceste zile sunt găzduite meciuri de la Campionatul European U21.

Patronul vicecampioanei României se bazează pe prim-ministrul Marcel Ciolacu, despre care a precizat că i-a promis acest lucru și că este un om de cuvânt, motiv pentru care nu-și face griji în privința meciurilor pe care vrea să le dispute pe stadionul Ghencea.

ADVERTISEMENT

”Marcel Ciolacu a promis și eu îl cred. Eu cred în el. Ce a spus, a făcut. Cred că o să jucăm în Ghencea. Dar am zis să nu mai vorbim, că le e frică de suporteri. E normal să jucăm pe Ghencea. E anormal să dea din bani publici bani la fotbal. Asta e anormal”, a spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.88 este cota pentru „ambele marchează și sub 5,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT