Sport

Gigi Becali a făcut marele anunț pentru fanii FCSB-ului: „În sfârșit vom juca în Ghencea!”

Gigi Becali a făcut marele anunț pentru fanii FCSB-ului, declarând că echipa sa va juca în sfârșit pe stadionul Ghencea.
23.06.2023 | 20:10
Gigi Becali a facut marele anunt pentru fanii FCSBului In sfarsit vom juca in Ghencea
Gigi Becali a făcut marele anunț pentru fanii FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României se bazează pe Marcel Ciolacu, despre care spune că i-a promis acest lucru și că este un om de cuvânt, motiv pentru care nu-și face griji în privința meciurilor pe care vrea să le dispute pe stadionul Ghencea.

Gigi Becali a făcut marele anunț pentru fanii FCSB-ului

Gigi Becali a făcut un anunț mare pentru fanii FCSB-ului, cărora le-a spus că echipa va juca în sfârșit pe stadionul Ghencea, vorbind și despre Marcel Ciolacu, omul în care își pune speranțele pentru împlinirea visului său:

ADVERTISEMENT

„Avem 3 stadioane pe care vom putea juca la începutul sezonului viitor, Arcul de Triumf, cel al Chindiei și Ghencea. Da, în sfârșit vom putea juca în Ghencea, așa am înțeles, trebuie să participăm la niște discuții.

Cele mai multe jocuri vor fi pe Arcul de Triumf, meciurile din cupele europene pe Ghencea, iar cele cu 50.000 de spectatori pe Arena Națională”.

ADVERTISEMENT

„Marcel Ciolacu a promis și eu îl cred. Eu cred în el. Ce a spus, a făcut. Cred că o să jucăm în Ghencea. Dar am zis să nu mai vorbim, că le e frică de suporteri. E normal să jucăm pe Ghencea. E anormal să dea din bani publici bani la fotbal. Asta e anormal”, a mai spus Gigi Becali, conform gsp.ro.

Unde vrea FCSB să joace meciul cu CSKA 1948 Sofia

FCSB va juca în turul doi preliminar Conference League contra bulgarilor de la CSKA 1948 Sofia, iar partida retur se va disputa în România, însă fanii vicecampioanei României nu vor avea acces pe stadion, din cauza unor incidente care s-au petrecut la meciul cu West Ham de pe Arena Națională, scor 0-3.

ADVERTISEMENT

Acum, Mihai Stoica a spus că FCSB își dorește să joace meciul cu CSKA 1948 Sofia pe „Arcul de Triumf”: „Vrem să jucăm meciul ăsta pe Arcul de Triumf. Meciurile de campionat nu știm când se va juca, abia pe 27 iunie vom afla. Atunci se trage țintarul și după vom afla unde vom juca. Vrem să jucăm tot pe Arc.

Da, sunt mulțumit de tragere. Nouă UEFA parcă ne alege doar adversari ca să umblăm peste tot în lume după ei. Insulele Feroe cu cine să joace? Să joace cu noi!”.

ADVERTISEMENT

„Am picat foarte bine, e o deplasare scurtă și e o echipă accesibilă. Nu-i bați pe ăștia din Bulgaria, ce să cauți să joci prin grupele Conference League. Ce pretenții să mai ai?”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT