Life

Cum a reacționat Mugur Mihăescu când fiica lui a plecat de acasă. Ce spune despre iubitul tinerei

Cum a reacționat Mugur Mihăescu când fiica lui a plecat de acasă. Ce spune actorul despre iubitul fiicei sale de 25 de ani.
15.04.2023 | 14:33
Cum a reactionat Mugur Mihaescu cand fiica lui a plecat de acasa Ce spune despre iubitul tinerei
Cum a reacționat Mugur Mihăescu când fiica lui, Ivona, a plecat de acasă. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu și soția lui au o singură fiică, pe Ivona. Cum a reacționat acesta când fata lui a plecat de acasă și ce spune despre iubitul ei.

Cum a reacționat Mugur Mihăescu când fiica lui, Ivona, a plecat de acasă

Ivona are 25 de ani și este plecată la studii în străinătate. Fiica lui Mugur Mihăescu a plecat în Londra, moment extrem de grue pentru părinții ei.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu spunea că a fost un moment dureros să își vadă fata plecând din cuibul părintesc. Totuși, acesta a încercat să fie rațional și să-și spună că este ciclul vieții. Iar fata lui nu ar fi putut sta toată viața doar cu părinții. Foarte greu i-a fost și soției lui Mugur Mihăescu, Rodica.

„Te doare… Rodi a fost în depresie. Trecea prin fața camerei fiicei mele și plângea, pentru că era camera goală. Eu mă gândeam: «Aoleu, am dat de naiba! Ce mă fac eu singur cu românca în casă?! Mie îmi sparge capul, că eu sunt cel mai la îndemână»”, a spus acesta în emisiunea lui Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT

„Ăsta este ciclul vieții. Trebuie să îl înțelegi, să ți-l asumi, să te bucuri. Trebuie să înțelegi că te întâlnești de sărbători cu copiii”, a mai punctat actorul.

Ce spune Mugur Mihăescu despre iubitul fiicei sale

Mugur Mihăescu a vorbit și despre iubitul fiicei sale. Ivona are un prieten cu care tatăl ei se înțelege foarte bine. Ba chiar actorul spune că se simte de parcă iubitul fiicei sale îi este frate.

ADVERTISEMENT

Astfel, relația lui Mugur Mihăescu cu iubitul fiicei sale este foarte bună. Acesta chiar speră ca cei doi să rămână împreună și să se căsătorească.

„Ivona are 25 de ani și are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastră. Mă înțeleg foarte bine cu el, zici că e fratele meu, pe cuvânt de onoare.

ADVERTISEMENT

Eu sper să rămână împreună, acum ei decid și ei știu ce îi face fericiți”, a mai spus actorul în podcastul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT
Tags: