Life

Cum a reacționat un bărbat când a văzut că soția lui nu spală bine vasele. A vrut să-i dea o lecție femeii, dar a regretat imediat

Un bărbat nemulțumit de modul în care soția sa se ocupă de treburile casnice a vrut să-i dea acesteia o lecție pe care să o țină minte.
20.02.2023 | 19:53
Cum a reactionat un barbat cand a vazut ca sotia lui nu spala bine vasele A vrut sai dea o lectie femeii dar a regretat imediat
Un bărbat și-a luat soția la rost că nu a spălat vasele cum trebuie. Foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Atunci când două persoane aleg să se mute împreună și să se căsătorească trebuie să ia în calcul multe lucruri. De pildă, la un moment dat ar putea apărea divergențe cu privire la modul în care unul dintre parteneri se ocupă de treburile casnice, iar situația trebuie gestionată cu tact, pentru că, în caz contrar, există și consecințe. Iar un bărbat a aflat asta pe pielea lui.

Ce a pățit un bărbat după ce i-a atras atenția soției lui pentru că nu a spălat bine vasele

Dacă lucrurile nu sunt discutate cu calm într-o familie, orice poate genera discuții aprinse. Se poate chiar ca spălatul vaselor să devină un motiv serios de conflict câteodată. Astfel că, nu este de mirare că o femeie a inventat mașina automată care să se ocupe de această activitate. 

ADVERTISEMENT

De exemplu, un bărbat care a fost nemulțumit de felul în care soția sa se ocupe de treburile casnice, i-a atras acesteia atenția într-un mod mai dur, dorindu-și să-i dea o lecție, însă situația s-a întors împotriva lui.

Soțul cu pricina a povestit toată întâmplarea pe internet și a așteptat o soluție de la oamenii care îi citesc relatarea. Postarea de pe Reddit a devenit rapid virală, iar utilizatorii s-au împărțit în două tabere când a venit vorba de atitudinea lui.

ADVERTISEMENT

„Partenera mea de viață este foarte neglijentă atunci când vine vorba despre sarcinile casnice și face întotdeauna lucrurile de mântuială. Astăzi a fost a treia oară săptămâna aceasta când am găsit o urmă de murdărie în farfuria mea. Efectiv mi-am ieșit din minți”, a povestit bărbatul, citat de redactia.ro. 

Cum a reacționat femeia certată că nu a spălat cum trebuie vasele

Astfel, bărbatul a certat-o pe soția lui pentru că nu a spălat bine vasele și a încercat să-i arate chiar el cum se face, pentru a-i da o lecție, dar atitudinea a rănit-o pe femeie, care a plecat plângând din bucătărie.

ADVERTISEMENT

„Am luat farfuria, mi-am adus soția la chiuvetă și i-am făcut o demonstrație, i-am arătat cum se freacă în mod corespunzător întreaga farfurie. Nici măcar nu era atentă, părea că se uită de parcă ar fi pierdută în spațiu.

I-am zis să nu mai fie lipsită de respect și să se uite cu mare atenție cum îi fac demonstrația de spălat vase, căci în mod evident nu se pricepe deloc la spălat vase (sau, poate, dacă mă gândesc mai bine, doar se preface că nu știe). A început să plângă atunci când i-am zis asta și mi-a spus să o las în pace. A fugit în baie

ADVERTISEMENT

Acum mă simt prost pentru faptul că am făcut-o să plângă, dar și eu m-am săturat până peste cap să o văd că nu își face treaba cum trebuie. Oare am exagerat?”, și-a continuat bărbatul povestirea.

Unii dintre cei care au citit întâmplarea, au fost de acord cu modul în care bărbatul a reacționat și i-au spus că, în situația dată, reacția lui a fost firească, dar au fost și persoane care l-au criticat pentru modul în care a tratat-o pe femeia pe care a ales-o să-i fie parteneră pe viață.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori