Life

Cum a reușit o tânără de 19 ani să-și cumpere o casă, deși a lucrat într-un fast food. Metoda financiară pe care a aplicat-o

Cum a putut o adolescentă să-și achiziționeze prima locuință la doar 19 ani. Era angajată într-un fast-food. Ce trucuri a folosit.
07.04.2023 | 07:39
Cum a reusit o tanara de 19 ani sasi cumpere o casa desi a lucrat intrun fast food Metoda financiara pe care a aplicato
Cum a putut o adolescentă să-și achiziționeze prima locuință la doar 19 ani. Era angajată într-un fast-food. Ce trucuri a folosit. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum a reuşit o tânără de 19 ani să-şi cumpere o casă, deşi a lucrat într-un fast food. Metoda financiară pe care a aplicat-o și ce sfaturi are pentru cei care doresc să-i urmeze exemplu. Filmarea a devenit virală pe social media.

Cum a putut o adolescentă să-și achiziționeze prima locuință la doar 19 ani. Era angajată într-un fast-food. Ce trucuri a folosit

Spencer Barbosa este o adolescentă care a dezvăluit în mediul virtual cum a putut să-și achiziționeze prima locuință la doar 19 ani. Era angajată într-un fast food și nu avea un salariu foarte mare, însă ambiția a triumfat.

ADVERTISEMENT

Inițial și-a propus să devină proprietara unei case înainte de vârsta de 22 de ani, dar visul i s-a îndeplinit mai devreme. Tânăra a spus ce trucuri a folosit, subliniind că prima regulă este să existe mai multe surse de venit.

De asemenea, în clipul de pe TikTok care a devenit viral într-un timp extrem de scurt, aceasta a mai dezvăluit că a avut tot timpul un card de credit. Femeia din Statele Unite ale Americii a reușit în felul acesta să cumpere diverse lucruri în rate.

ADVERTISEMENT

În plus, de-a lungul vremii a obținut oferte și reduceri, dar și lecții valoroase despre gestionarea banilor despre care nu a învățat la școală. Ultimul sfat al lui Spencer Barbosa este ca tinerii să-și achiziționeze o casă ieftină, dar cu potențial de dezvoltare.

Spencer Barbosa, tânăra care și-a luat casă la 19 ani
Spencer Barbosa, tânăra care și-a luat casă la 19 ani. Sursa foto: Instagram.com

Spencer Barbosa, sfaturi pentru tinerii la început de drum

„Îmi folosesc cardul de credit pentru 99,9% din lucrurile pe care le cumpăr pentru că mereu primesc puncte și recompense. În al doilea rând, îmi construiesc deja scorul de credit. 

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp mi-am propus să îmi cumpăr o casă până la cel târziu 22 de ani și am reușit să fac asta la 19 ani. M-am gândit să vă spun cum am reușit. Nu trebuie să fie cea mai frumoasă casă de pe stradă.

Cumpără o casă ieftină și apoi investește în ea, ca s-o faci pe gustul tău. Nu asculta pe cei din jur atunci când îți spun că ești prea tânăr pentru asta sau că nu vei reuși”, le-a spus Spencer Barbosa tinerilor la început de drum în filmarea de pe social media, scrie the-sun.com.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, tânăra a ținut să mai menționeze că e foarte importantă plata termenelor limită legat de cardul de credit, care poate deveni o problemă majoră. Adolescenta a primit foarte multe laude și aprecieri de la internauți.

ADVERTISEMENT
Tags: