Life

Cum a reușit un agricultor din Maramureș să aibă o afacere prosperă. Ideea genială cu care a dat lovitura

Un agricultor din Maramureș a dat lovitura printr-o afacere prosperă. Cum a reușit? I-a uimit pe mulți prin metoda sa ingenioasă.
12.06.2023 | 19:17
Cum a reusit un agricultor din Maramures sa aiba o afacere prospera Ideea geniala cu care a dat lovitura
Ce metodă a aplicat agricultorul pentru ca afacerea lui să dea roade. Sursa foto: captură video Observator, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un agricultor din Maramureș are o afacere de care este mândru, fiindcă reușește să atragă zilnic zeci de clienți. Astfel, și profitul este pe măsură, chiar dacă este mai ieftin decât în alte părți. Mulți au rămas uimiți de metoda pe care o aplică pentru a-și înmulți veniturile.

Afacerea prin care un agricultor din Maramureș are mulțimi de clienți și profit. Cum reușește

În județul Maramureș, se găsește o plantație unică, aflată în orașul Târgu Lăpuș. Proprietarul a decis să atragă clienți altfel decât în mod obișnuit, chiar dacă și-a asumat un risc. Acum nu regretă, căci toată lumea care vine să cumpere de la el se declară mulțumită, atât de calitate, cât și de cantitate și de cost.

ADVERTISEMENT

Văzând că prețurile căpșunelor din piețe sau supermarketuri sunt ridicate și că românii se uită lung înainte de a pune fructele în plasă, agricultorul din Târgu Lăpuș a hotărât să-i lase pe oameni să meargă în câmp și să-și culeagă de unii singuri căpșunile, în cantitatea dorită.

”Această idee mi-a venit deoarece sunt foarte mulți căpşuni acum pe rod. Nu avem personal suficient. S-au copt mulţi căpşuni dintr-o dată”, a declarat pentru Observator Dorin Leșe, proprietarul plantației de căpșuni din Târgu Lăpuș.

ADVERTISEMENT

Mai mult, tocmai pentru că aleg să-și culeagă fructele de unii singuri, ei au parte de o reducere de 30% a caserolei. Desigur, înainte de a fi introduse în caserolă, trebuie trecut testul gustului, astfel că persoanele greu impresionate, pot alege să nu mai strângă și să nu mai achiziționeze nimic.

Nu s-a pus, însă, problema până acum de gust, căci căpșunile sunt foarte gustoase și sănătoase pe deasupra. Aurica, una dintre cliente, se declară încântată de ideea proprietarului și de faptul că acesta le face o reducere cumpărătorilor.

ADVERTISEMENT

”Am ales această variantă de cumpărături datorită calităţii fructelor şi pot să-mi aleg ceea ce îmi doresc. E mai potrivit. Mai pot să gust. Iar preţul este destul de acceptabil”, a declarat Aurica Țurca tot  pentru Observator.

Copiii, printre clienții agricultorului

Cot la cot cu adulții sunt și copii. Însoțiți de părinți, aceștia nu au vrut să rateze să guste căpșuni chiar din grădină. De îndată se instalează o veselie mare la fața locului, iar cei mici nu ezită în a-și arăta și ei priceperea la cules și rapiditatea.

ADVERTISEMENT

În acest mod, părinții își mai scot copii în natură și-i învață să culeagă roadele pe care le oferă. Prin reducerea de 30% a proprietarului Dorin Leșe ei pot achiziționa o caserolă de căpșuni cu doar 7 lei, cu 3 lei sau chiar 5 lei, mai puțin decât le-a găsi în altă parte.

ADVERTISEMENT
Tags: