News

Cum a spulberat un BMW o familie întreagă. Ana a murit nevinovată la doar 12 ani. “Odihnește-te în pace, îngeraș mic”

O fetiță de doar 12 ani din Republica Moldova a fost ucisă într-un tragic accident. Mașina în care se afla, spulberată de un BMW
06.08.2023 | 19:51
Cum a spulberat un BMW o familie intreaga Ana a murit nevinovata la doar 12 ani Odihnestete in pace ingeras mic
Mașina în care se afla fetița și familia ei s-a făcut praf Sursa foto: Facebook Poliția Republicii Moldova
ADVERTISEMENT

Ana a fost condusă sâmbătă pe ultimul drum. Fetița se afla într-un autoturism Renault Scenic, împreună cu sora mai mare și părinții lor, când un BMW intrat cu viteză pe contrasens i-a spulberat.

Ana a murit nevinovată la doar 12 ani

Nenorocirea s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, pe un drum din orașul Comrat, în Republica Moldova. Într-o înregistrare video accidentului, publicată de presa locală, se vede cum BMW-ul intră pe contrasens și spulberă mașina familiei cu doi copii, care circula regulamentar.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost atât de puternic, încât motorul Renault-ului a fost aruncat la zeci de metri distanță, în parcarea unui magazin. În mașina făcută zob se aflau două surori de 12 și 16 ani, tatăl de 29 de ani și mama de 35 de ani, angajată a Inspectoratului de Poliție Comrat.

Pentru fetița de 12 ani, accidentul a fost fatal. Ana a murit la scurt timp, din cauza traumatismelor severe, au informat autoritățile moldovene. Ceilalți membri ai familiei au fost răniți și transportați la spitalul din Comrat.

ADVERTISEMENT

“Noaptea trecută (miercuri spre joi n.r.) în jurul orei 01.33, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui grav accident rutier. 6 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre ele decedând ulterior la spital.

La fața locului s-a stabilit preliminar, că un BMW condus de un tânăr de 24 de ani care a pierdut controlul volanului a intrat pe banda de sens opus, tamponând frontal un Renault, condus de un bărbat de 29 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, ambii șoferi, precum și trei pasageri din Renault, o femeie de 35 de ani și copii acesteia, două minore de 12 și 16 ani, precum și un pasager din BMW de 30 de ani au fost transportați la spitalul din Comrat cu diverse traumatisme.

Azi (joi n.r.) dimineață, minora de 12 ani a decedat. Precizăm faptul că pasagera din Renault care se afla cu fiicele ei minore este angajată a Inspectoratului de Poliție Comrat.

ADVERTISEMENT

Transmitem sincere condoleanțe familiei și multă putere pentru a depăși această tragedie. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea circumstanțelor”, a transmis Poliția Republicii Moldova pe rețelele de socializare, făcând publice fotografii care arată dezastrul de la locul accidentului.

Fetița a fost înmormântată sâmbătă

Un deputat în Adunarea Populară a Găgăuziei, Alexandr Tarnavschi, a anunțat că fetița de 12 ani a fost condusă pe ultimul drum. Tarnavschi a mai precizat că starea mamei și a surorii Anei se îmbunătățesc, însă tatăl are nevoie de transfuzie de sânge.

“Îmi exprim recunoștința pentru receptivitatea multor, foarte multor oameni care au răspuns apelului de asistență pentru familia rănită într-un accident în apropierea liceului N. Tretiacov. Starea părinților și a surorii mai mari se îmbunătățește.

Tatăl are nevoie de transfuzie de sânge. Cei care doresc să doneze, o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină din Comrat. Copila decedată este petrecută astăzi (sâmbătă n.r.) pe ultimul drum. Le doresc tuturor celor afectați de această tragedie însănătoșire grabnică”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Un mesaj de condoleanțe a fost publicat și de către instituția în care a învățat fetița. “Colectivul liceului N. Tretiacov din Comrat își exprimă sincere condoleanțe familiei și prietenilor în legătură cu tragedia, în urma căreia a decedat Ana. O mare pierdere pentru noi. Amintirea ei va fi mereu în inimile noastre.”

ADVERTISEMENT
Tags: