News

Inconștiența unui șofer de autocar plin cu oameni. A mers cu spatele, pe contrasens, pe autostrada A1. Video

Inconștiența unui șofer de autocar. Bărbatul a rămas fără permis, după ce a mers cu spatele, pe autostradă, pe o distanță de un kilometru.
10.07.2023 | 14:09
Inconstienta unui sofer de autocar plin cu oameni A mers cu spatele pe contrasens pe autostrada A1 Video
Inconștiența unui șofer de autocar. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Captură Ora de Sibiu/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Inconștiența unui șofer de autocar plin cu oameni. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, din Timiș, a fost surprins de alți participanți la trafic, în timp ce a decis să meargă, fără stres, cu spatele pe autostrada A1, între Sibiu și Boița.

Inconștiența unui șofer de autocar. A mers cu spatele pe autostradă

Filmarea cu momentul halucinant a fost făcută publică pe un grup de pe Facebook, destinat șoferilor. Potrivit martorilor, conducătorul auto s-a deplasat cu spatele, pe contrasens, pe o distanță de aproximativ un kilometru.

ADVERTISEMENT

În urma imaginilor care au apărut în mediul online, polițiștii din județul Sibiu s-au autosesizat. Astfel, oamenii legii au efectuat verificări, iar șoferul autocarului a fost identificat la scurt timp după producerea incidentului periculos.

„Ca urmare a apariției în spațiul media, la data de 8 iulie a.c., a unui material video în care se observă cum șoferul unui autocar efectuează manevra de mers înapoi, pe banda de urgență a autostrăzii A1, în zona km. 226, Boița, polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva s-au sesizat din oficiu.

ADVERTISEMENT

Au demarat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință” au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, potrivit publicației Ora de Sibiu.

Polițiștii au aflat că autocarul era plin cu pasageri. Mai exact, 32 de oameni se aflau în mijlocul de transport în comun condus de bărbatul de 37 de ani, din județul Timiș. Manevra de mers înapoi ar fi fost efectuată pe distanța de un kilometru.

ADVERTISEMENT

În urma inconștienței sale, șoferul s-a ales cu o amendă de 1.305 lei. Totodată, el a fost lăsat pieton pentru următoarele 120 de zile, după ce reprezentanții IPJ Sibiu au decis să îi suspende dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Un bărbat care circula cu 243 km/h a spus că vrea să arate copiilor cât de repede merge mașina

Un alt șofer a comis un gest similar, în timp ce se deplasa cu mașina pe A3, în Brașov. Bărbatul a fost înregistrat de aparatul RADAR când circula cu viteza de 243 km/h. Oprit de polițiști, omul a oferit o explicație halucinantă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a spus că voia să le arate celor trei copii aflați în mașina sa cât de repede merge autoturismul. Șoferul a fost amendat și a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile. „După ce l-au tras pe dreapta pe conducătorul auto, un bărbat din judeţul Buzău, poliţiştii au fost extrem de îngrijoraţi când au observat că în vehiculul sport se mai aflau alţi trei copii, pentru care şoferul nu dorea decât să le demonstreze cu ce viteză maximă poate rula autovehiculul său”, au transmis polițiștii din Brașov, la vremea respectivă.

 

 

ADVERTISEMENT